Mišljenje Đine Džinović o Harisu svet novine svet portal
Svet

April 21, 2024 19:30

By

Ðina Džinović potpuno van sebe zbog Harisa i Meline, iznela strašne tvrdnje na njihov račun: Ovo boli!

Mišljenje Đine Džinović o Harisu je iznenađujuće

Haris i Melina Džinović nedavno su se razveli, a on je javno izneo sav prljav veš iz njihovog braka, o čemu ne prestaje da se piše. Njihov krah braka privukao je pažnju nakon pevačevih izjava o svemu što se desilo, ali i skandala koji se desio u njihovoj vili.

Mišljenje Đine Džinović o Harisu svet novine svet portal

Ata images

Mišljenje Đine Džinović o Harisu – “Najviše me blam od tate”

Iako se njihova deca, Đina i Kan, nisu oglašavali povodom razvoda svojih roditelja, Haris je za medije istakao da je sin Kan veoma ljut na majku zbog svega što se dogodilo i nazvao je “divnom majkom” koja se nije sa sinom čula više od mesec dana.

Kan ne voli da se eksponira previše u javnosti, dok je Đina Džinović vrlo aktivna na društvenim mrežama, te neretko objavljuje snimke i fotografije iz svog privatnog života.

Pročitajte Isplivali detalji o braku preminule voditeljke – Bivši muž otkrio bolnu uspomenu

U jednom intervju je Melina govorila o Đini i istakla da joj se ne dopada što je ušla u svet influensera jer smatra da je privatnost veoma skupa, ali je odlučila da se u njen izbor ne meša. Takođe, naglasila joj je da ne treba da se žali kada naiđe na neke negativne komentare vezane za nju.

S obzirom da je aktivna na TikToku i često odgovara na pitanja svojih pratilaca, jednom  prilikom je otkrila da zna da sakrije istinu od onih koji je prate.

Mišljenje Đine Džinović o Harisu svet novine svet portal

Foto: Instagram

“Na TikTok-u radim i sve i ništa. Pravim neke vlogove, jako sam aktivna kada su moji pratioci u pitanju, pričam sa njima, odgovaram na njihova pitanja, interesuje ih izgled i ishrana. Ja sam im pokazivala neke svoje fotografije i snimke iz prošlosti, kada sam bila kao loptica, katastrofa, do pre možda dve godine. Mada i pre godinu dana, u odnosu na to kako izgledam sada, to su dve različite osobe”, istakla je prvo.

“Često me pitaju za savete, koje vežbe radim, iako ja, doduše, više ne treniram. Mada, malo volim da lažem da i dalje treniram. Kažem da ponekad treniram, jednom nedeljno zaista radim neke vežbe, ali ništa specijalno”, dodala je Đina bez ustezanja tad u emisiji “Praktična žena”.

Mišljenje Đine Džinović o Harisu svet novine svet portal

Foto: Instagram

Ona je zatim istakla da se ranije suočavala sa problemom akni na licu, koji muči mnoge tinejdžere.

“Imala sam katastrofa problem sa licem, mnogo sam radila na tome. To je bio i pubertet i sve. Sada imam čisto lice i pokušavam da objasnim devojkama da je to normalno, da imaju bubuljice. Jednom sam okačila sliku bez ikakvih filtera, i uporedila sam jednu sliku kad bih je editovala i kad ne bih editovala, i dobila sam pozitivne reakcije, što me je šokiralo, mnogo mi je drago”, objasnila je tada ćerka Harisa i Meline.

Pročitajte Tata preko ovoga ne bi prešao – Haris Džinović ne krije svoje mišljenje o ćerkinoj popularnosti na Instagramu

Mišljenje Đine Džinović o Harisu za mnoge je pravo iznenađenje jer niko ne bi pomislio da joj on stvara tremu i pritisak kada je pevanje u pitanju, ali očigledno da je tako. Kako je navela, još uvek ne pokazuje preterano interesovanje ni za pevanje, ali ni za modu.

“Ništa specijalno nemam za sada, ni na jednoj ni na drugoj strani, da me baš zanima. Ja imam talenat za pevanje, ali mnogo me blam! Tata me nije slušao kako pevam, mama da. Najviše me tate blam! On je ipak veliki pevač, to mi stvara pritisak”, iskreno je rekla Đina.

 

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram