Razvod Harisa i Meline svet portal
Svet

February 10, 2024 20:45

By

Prevara i laž se ne praštaju: Haris Džinović otvoreno sve priznao

Razvod Harisa i Meline šokirao je javnost

Javnost iz dana u dan znatiželjno prati šta se dešava između do juče skladnih supružnika Meline i Harisa Džinović, ali za sada nema naznaka da bi se oni mogli pomiriti.

Razvod Harisa i Meline svet portal

Foto: ATA images

Razvod Harisa i Meline se desio nakon 22 godine ljubavi

Estradnim krugovima se šire priče da je Haris navodno, angažovao veoma jaku advokatsku kancelariju kako bi vilu na Senjaku vrednu dva miliona evra zadržao u svom vlasništvu, ali on se na tu temu u javnosti ne oglašava.

Haris Džinović je tu vilu projektovao i prilagodio svojim protrebama, ima bazen i vinski podrum što je bila njegova želja, kao i studio u kom komponuje, peva, snima… Dugo godina je planirao da napravi baš takav dom.

Slavni umetnik je do svoje 70. godine sa porodicom živeo kao podstanar u Diplomatskom naselju na Senjaku, zbog čega su mu se mnoge kolege čudile, ali on je za to imao svoje razloge.

Razvod Harisa i Meline svet portal

Foto: Rajko Ristić

“Pre rata isterali su me iz garsonjere u kojoj sam živeo 18 godina. To mi je bilo užasno. Neverovatan udarac. Jedan ovakav umetnik to nije zaslužio. Još sam rezigniran i ljut.

Pročitajte Fotografija koju su čekali milioni – Haris Džinović uslikan bez šešira, izgleda kao drugi čovek FOTO

Nakon što su me isterali otišao sam u podstanare i sebi rekao da nikada neću kupiti stan u rodnom gradu. Novac nije problem. Koliko sam para potrošio za spavanje u sarajevskim hotelima mogao sam kupiti veliki stan u centru .

U ovom gradu su stanove dobijali i kurta i murta, ali nije bilo baš ništa za mene i neke druge umetnike”, ispričao je Haris jednom prilikom za bosanske medije.

Razvod Harisa i Meline svet portal

Bojan Vuković

Razvod Harisa i Meline niko nije očekivao

Razvod Harisa i Meline se dogodio posle više od dve decenije ljubavi. Kuću na Senjaku za koju se još ne zna kome će pripasti, Haris je gradio tri godine, pazio na svaki detalj, ispravljao šta mu se ne dopada, nadgledao aritekte i majstore dok sve nije ispalo savršeno i po njegovim zamislima, pa mnogi sada misle da je logično da on tu nastavi svoj život.

Kako će njih dvoje dogovoriti, tek ćemo videli, ali Melina je trenutno u skupom hotelu nedaleko od porodičnog doma. Sin i ćerka je redovno posećuju, a čak su uslikani kako joj donose hranu.

I dok oboje ćute o razlozima bračnog brodoloma, u javnosti kolaju razni tračevi, ali ni za Melininu, ni za Harisovu grešku, ne postoje nikakvi dokazi.

Razvod Harisa i Meline svet portal

Foto: Ivan Vučićević

Inače, priznanjem da od sebe nije očekivao da će biti veran Melini kao što na kraju jeste bio, Haris je mnoge iznanadio:

“Za mene je prevara nešto što nije pošteno i fer. Mene nervira to varanje. Melina zna da nisam tip folera u ljubavi i stvarno sa principijelan. Nikada nisam imao skandale ili afere koje bih krio od žene i javnosti.”

Pročitajte Tata preko ovoga ne bi prešao – Haris Džinović ne krije svoje mišljenje o ćerkinoj popularnosti na Instagramu

“Oduvek sam znao da ću biti porodičan čovek, mada nisam mogao ni da pretpostavim da ću biti veran, čak sam mogao da potpišem da to neću biti. Međutim, ostao sam veran, ne znam ni kako ni zašto i nije mi  loše”, ispričao je Haris Džinović svojevremeno  za medije. Jednom je čak izjavio i da prevaru i laž niko ne može da oprosti i da se za to ide u zatvor, pa je i time stavio tačku na tračeve da je stalno na meti žena.”

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet

FOTO: Ivan Vučićević, Bojan Vuković, Rajko Ristić, ata images