Melina Džinović i Slavica Radić Eklston svet portal
Svet

February 1, 2024 09:10

By

Umesto Harisa, Melina napustila vilu, sad živi ovde, a najveća podrška joj je poznata dama

Razvod Meline i Harisa potvrđen, pevač ostao u vili

Nedavno je u medijima osvanula vest da se Melina i Haris Džinović razvode posle više od dve decenije ljubavi. Kao razlozi rastanka navodili su se pevačeva teška narav ali i prevara njegove supruge. Kako razvod Meline i Harisa nije bio potvrđen, mnogi su sumnjali da do njega nije ni došlo.

Razvod Meline i Harisa svet portal svet

ATA images

Međutim, ekipa emisije “Paparaco lov” već neko vreme prati kreatorku u stopu, a kako se vidi na snimku koji su oni sada objavili, Melina već neko vreme živi u jednom hotelu u Beogradu, što potvrđuje priču o razvodu.

Pročitajte Melina pred svima urlala na Harisa, on joj uzvratio kako nijedan muškarac ne bi 

Naime, oni su pre vesti o razvodu, uhvatili Melinu dok je još uvek živela u porodičnoj vili na Senjaku. Ona se tada našla sa nepoznatom ženskom osobom, sa kojom je svratila u restoran brze hrane, vozala se po gradu, a potom se vratila na Senjak.

Razvod Meline i Harisa svet portal svet

Ata images

Na dan kada je objavljena vest o razvodu, Melina je otišla do jednog hotela gde je, po svemu sudeći našla privremeni smeštaj. Sutradan je otišla u teretanu u popodnevnim satima, i ponovo se vratila u hotel, a voditeljka Jovana Joksimović joj je tokom dana došla u posetu.

Pročitajte Ovo je žena koja je učinila sve da rastavi Harisa i Melinu – Lepotica koja veoma liči na pevačevu suprugu 

Haris i Željko Joksimović su dugogodišnji prijatelji, a bliske prijateljice postale su i njihove supruge. Jovana je očigledno podrška pevačevoj supruzi u teškim trenucima kroz koje prolazi. Melina i Haris su godinama organizovali slavlja povodom rođendana i Bajrama, na kojima su im gosti bili prijatelji sa estrade, među kojima su bile i Ceca i Brena, koje sad ne žele da komentarišu ništa u vezi razvoda poznatog para.

AUTOR: SVET

IZVOR: PAPARAZZO LOV, KURIR

FOTO: ATA IMAGES, PAPARAZZO LOV YOUTUBE