Melina Džinović i Slavica Radić Eklston svet portal
Svet

January 26, 2024 10:20

By

Melina pred svima urlala na Harisa, on joj uzvratio kako nijedan muškarac ne bi

Rasprava Meline i Harisa završila potpuno neočekivano

Juče su svi ostali iznenađeni vešću da se posle 22 godine ljubavi razvode Melina i Haris Džinović. Razlozi razvoda i dalje nisu poznati, a mnogi pominju treću osobu, pevačevu tešku narav, česte svađe… Međutim i dalje niko ne zna stvarni uzrok razvoda. Iako se medijima često pominje Džinovićeva teška narav, jedna javna rasprava Meline i Harisa govori kakav je pevač zaista bio prema suprzi.

Rasprava Meline i Harisa svet portal svet

Ata images

Gostujući u jednoj emisiji poznati par progovorio je o njihovoj javnoj čarki koja se desila 2003. godine u Parizu. Naime, dok su šetali, Melina je želela da pazari papreno skupu garderobu, a Haris joj je tada očitao lekciju koju će zauvek pamtiti.

Rasprava Meline i Harisa pred radnicama u butiku

– Zadnje dve godine imam farmerke i srećna sam. Kad sam 2003. godine sa Harijem bila u Parizu, to ne možeš da odoliš… Bili smo u Dioru i ja ne mogu da se odlučim između troje cipela. Pri tom, ja sam slon, ja sam trudna i ne mogu da stanem na štikle… I meni Hari kaže: „Ženo, šta će ti to, mlada si, lepa si, pogledaj tu kosu, to lice. Obuci starke, obuci farmerke, zaveži konjski rep, ne treba ti ništa, koristi tu mladost. Ja se okrenemi kažem mu: „Jesi li ti to stipsa, je l’ ti to meni pričaš da nećeš da mi kupiš?” – urlala je Melina naočigled radnica u butiku.

Pročitajte Ovo je žena koja je učinila sve da rastavi Harisa i Melinu – Lepotica koja veoma liči na pevačevu suprugu 

Rasprava Meline i Harisa tada se završila potpuno neočekivano, jer je pevač reagovao kako skoro nijedan muškarac ne bi.

– Čovek je samo rekao: „Bože sačuvaj, kupi sve, neću da se raspravljam“. Posle je on meni objasnio, nakon četrdesete godine treba skuplja garderoba, da te podigne, ali mladost treba iskoristiti, biti neopterećena i uživati. A ja sam celu mladost provela misleći da mi nešto fali, pa sam naučila to da cenim tek kad sam izgubila – ispričala je Melina.

Rasprava Meline i Harisa svet portal svet

Rajko Ristić

– Haris je bio u pravu, ali to je mladost, sve mi treba, u tri boje mi treba, kako ću bez toga da živim. On nije materijalista, on ne nosi sat, ali pedanterija je neviđena, kad se crno ispere to nije više crno. I konformista je, mora da mu bude udobno, brendovi ga ne zanimaju i za njega je to porez na budale – otkrila je Melina za K1.

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES