Prvi muž Goce Božinovske svet portal svet
Svet

May 6, 2024 13:00

By

Bivši muž Goce Božinovske otkrio sve o njenom sukobu s ćerkom: Odnosi su zahladneli zbog ovoga

Prvi muž Goce Božinovske otkrio porodične tajne

Rade Vučković, kompozitor i prvi muž  Goce Božinovske, retko se pojavljuje u javnosti, ali kada se to desi, dugo se priča o njegovim izjavama. Tako je bilo i prošle godine kada je progovorio o odnosu ćerke Jelene sa majkom Gocom.

Prvi muž Goce Božinovske svet portal svet

Ata images

Pevačicina ćerka Jelena prilikom poslednjeg gostovanja u jednoj emisiji otkrila je da su je roditelji ostavili kada je imala samo 3 meseca, a tom prilikom se i rasplakala prisetivši se svog odrastanja s bakom.

Pročitajte Ovo od nje nije očekivala – Seka odbila da peva sa Draganom Mirković, pa joj bez uvijanja rekla i zašto

I dok je Jelenin otac, prvi muž Goce Božinovske izjavio da je istina sve što je njegova ćerka izjavila, pevačica je rekla da nije istina da je ostavila ćerku.

Prvi muž Goce Božinovske svet portal svet

Printscreen

– Trenutno sam u gostima na slavi. Nije istina, Jelena je samo emotivna i prisetila se detinjstva i bake, to je normalno. Baku je mnogo volela. Ne, nije istina. Hvala vam najlepše – rekla je pevačica.

Prvi muž Goce Božinovske progovorio o odnosu Goce i Jelene

Kada se ranije pričalo da su Goca i Jelena u sukobu Rade je izjavio da je istina da su odnosi između majke i ćerke zahladneli.

– Odavno se nisam čuo sa Gocom, Jelena i ona su zahladnele odnose, nisu više bliske kao ranije i ne viđaju se. Jelena uopšte ne želi da priča na tu temu. Ona nikad nije želela da je predstavljaju kao ćerku Goce Božinovske, a sad su došle u neki konflikt – kazao je Vučković pa dodao:

Prvi muž Goce Božinovske svet portal svet

Youtube printscreen

– Po mom mišljenju, nema razloga da ne pričaju, Gordana je dobar čovek i njih dve bi trebalo to da izglade sa ženske strane. Jelena je pokupila genetiku na mene, razmišlja kao i ja, pa se zato ne slaže sa Gocom – rekao je tada Rade.

Kako navodi Vučković, a prenose mediji, on smatra da je razlog sukoba Jelene i Goce, jedna emisija u kojoj je Božinovska bila i u kojoj je rekla da je njena ćerka izmislila udaju.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM, YOUTUBE PRINTSCREEN