Razvod Harisa i Meline svet portal
Svet

January 25, 2024 18:23

By

Ovo je žena koja je učinila sve da rastavi Harisa i Melinu: Lepotica koja veoma liči na pevačevu suprugu

Majka Meline Džinović nije želela Harisa za zeta

Danas je kao bomba odjeknula vest da su Melina i Haris Džinović stavili tačku na dve decenije dug brak, koji je oduvek važio za jedan od najstabilnijih na javnoj sceni. Njihova ljubav u početku nije naišla na odobravanje okoline, a naročito se sa njom nije slagala majka Meline Džinović koja je činila sve kako bi ćerku ubedila da odustane od veze sa tri decenije starijim pevačem.

Majka Meline Džinović svet portal svet

Bojan Vuković

U početku, njeni roditelji su imali strašan otpor. Posebno zbog velike razlike u godinama – pričao je svojevremeno Haris u jednom intervjuu za i otkrio da je Melini to jako teško padalo.

Majka Meline Džinović lepotica kao i ćerka

– Sećam se da sam joj govonio: “Proći će to brzo. Videćeš, kad saznaju da si trudna, sve će biti drugačije. Upravo je bilo tako. Sad su ludi od sreće što su dobili unuku – otkrio je Haris ranije, istakavši da su ga roditelji njegove supruge naposletku prihvatili i da su sada u odličnim odnosima.

Majka Meline Džinović svet portal svet

printscreen

Na osnovu fotografija može se reći da je za Melininu lepotu zaslužna upravo njena mama Elma Galić. Majka Meline Džinović je jednako lepa kao i ćerka, a i veoma je mladolika, te se vidi da, kao i njena naslednice, vodi računa o svom izgledu.

Pročitajte Razvode se Melina i Haris Džinović – Jednoglasno rekli kraj, pevač napustio vilu na Senjaku 

Razvod Harisa i Meline sve je veoma iznenadio, međutim, oni koji ih poznaju tvrde da nije nemoguće da su pevačevoj supruzi dosadile brojne obaveze koje je imala oko muža, dece, kuće Čak je i sam Haris jednom prilikom priznao da je njegova supruga okupirana brojnim obavezama.

Majka Meline Džinović svet portal svet

Ata images

– Melina je žena od milion dolara! Klint Istvud nije trebalo da za tu ulogu uzme Hilari Svonk, već da snimi jedan Melinin radni dan i Oskar bi bio njegov. Ja priskočim onoliko koliko znam i mogu, a mogu dosta. Ako Melina kaže kako deci treba da se spremi ručak – ja ga spremim – izjavio je jednom prilikom pevač.

AUTOR: SVET

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, ATA IMAGES, FACEBOOK