Brak Saše Popovića i Suzane svet novine svet portal
Svet

May 2, 2024 17:00

By

Kraj ljubavi zbog koleginice? Sašu i Suzanu jedan potez delio do potpune katastrofe

Brak Saše Popovića i Suzane najskadniji je

Iako se od prvog dana znalo da će Saša Popović i Suzana Jovanović ostvariti prelepu ljubavnu priču, 1991. godine, na proslavi 18. rođendana tada već afirmisane zvezde Svetlane Cece Ražnatović došlo je do, kako domaći mediji navide, susreta koji je mogao da bude sudbinski. Brak Saše Popovića i Suzane tada nije bio ni u planu, ali se moglo pretpostaviti da će mešu njima sevnuti varnice. Međutim…

Brak Saše Popovića i Suzane svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Brak Saše Popovića i Suzane –  Direktor bacio oko na drugu 

Naime, Saša Popović je na proslavi punoletstva maločas pomenute folk dive osvojio jednu pevačicu, ali to nije bila njegova sadašnja supruga Suzana Jovanović.

Pročitajte Sudbina joj je odredila tugu – Ana Bekuta ostala bez para i krova nad glavom

Budući da se sve desilo veoma davno, mnogi danas prepričavaju kako je susret između Popovića i danas najharizmatičnije pevačica mogao zauvek da promeni njihov tok života.

Brak Saše Popovića i Suzane svet novine svet portal

Foto: ATA images

Reč je, navodno o Zlati Petrović.

Kako pišu domači mediji, ljubav među njima brzo se rasplamsala pa su Saša i bivša Pejina supruga svoju romansu krunisali i duetom “Horoskop.”

Njih dvoje su na početku svojih blistavih karijera uradili još jedan duet pod nazivom “Da smo hteli mi” i “Rođena si da mi budeš devojka:”

Brak Saše Popovića i Suzane svet novine svet portal Brak Saše Popovića i Suzane svet novine svet portal

Kako pišu domaći mediji, njihova ljubav je bila toliko puna strasti da su čak mislili da će direktor “Grand” produkcije odvesti pevačicu pred oltar, ali je umesto toga ipak došlo do raskida.

Brak Saše Popovića i Suzane svet novine svet portal

ata images

Brak Saše Popovića i Suzane najskadniji je na estradi – Kraj ljubavi zbog koleginice naravno nije se desio

Sve je naravno stalo samo na priči. Saša Popović danas uživa u skladnom braku sa Suzanom Jovanović za koju je često isricao da je njegova sudbinska i prava ljubav.

Pročitajte Saša Popović brutalno iskren – Evo kako su se JK i Duško ponašali na njegovoj jahti

Imaju prelep dom, porodicu a osim imućnog života, Saša i Suzana mogu da se pohvale uzajamnim poštovanjem koje traje dugi niz godina.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić