Porođaj Bogdane Ražnatović svet novine svet portal
Svet

May 14, 2024 17:00

By

Žensku liniju Ražnatovićki prati ista sudbina: Bogdani se u porodilištu desilo isto što i Ceci

Porođaj Bogdane Ražnatović protekao je dobro a evo koliko je koštao

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana, danas su postali roditelji po treći put. Mladi par je svom trećem sinu danas damo ime Isaija, po proroku iz Biblije. Porođaj Bogdane Ražnatović obavljen je na privatnoj klinici, a porođaj je protekao u najboljem redu. Mlada Cecina snaja se na ovoj klinici porodila prethodna dva puta, a isti doktor je porađao i Cecu tako da je ženska linija Ražnatovićevih potpuno obezbeđena najboljom negom. 

Porođaj Bogdane Ražnatović svet novine svet portal

Ata images

Porođaj Bogdane Ražnatović protekao je dobro, porodica iskešitala dobru svotu za snaju

Bogdana se porodila u porodičnoj intimi, a Ražnatovići su iskeširali oko 600.000 dinara. U tu cenu, osim carskog reza kojim je obavljen porođaj, uračunat je i boravak na klinici, anestezija, vakcine za bebu, nega lekara, lekovi, kao i obroci za porodilju.

Porčitajte Stigao treći sin, porodila se Bogdana – Par odustao od imena Ilijan, evo kako se zove dečak

Cena porođaja je 450.000 dinara, a prisustvo oca 12.000 dinara. Veljko ima mogućnost da ostane sa ženom i detetom u bolnici, a ako se odluči za to, moraće da doplati 10.000 dinara po danu, koliko košta dnevni smeštaj i za porodilju u bolnici.

Porođaj Bogdane Ražnatović svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Porođaj Bogdane Ražnatović – Lekari dali samo jedan savet

Veljko je nedavno istakao da bi želeo što više dece, ali Bogdana će smeti da zatrudni još jednom, jer se porađala caskim rezom.

Pročitajte Porodila se Bogdana Ražnatović, rodila malog džina – Ceca ne krije sreću zbog dolaska unuka FOTO

– Ona će sada treći put ići na carski rez i mi možemo još jedno dete da imamo. Fizički, ona ne bi smela više da ostaje trudna, tako da… – rekao je Veljko.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images