Aco Pejović prošlost svet novine svet portal
Svet

May 16, 2024 17:00

By

Aco Pejović nikad iskreniji o razlazu: Došlo je vreme da se srca rastanu

Nova pesma Aca Pejovića veoma je emotivna

Budući da sa suprugom Biljanom gradi već dugi niz godina odnos zasnovan na poverenju i ljubav, čak i posle nekoliko decenija, pevač je ipak svojevremeno upao u neprijatnost nakon što je priča o navodnom neverstvu dospela u medije. Nova pesma Aca Pejovića čini se nema veze sa ljubavlju sa Biljanom, ali je svakako jedna od emotivnijih…

Nova pesma Aca Pejovića svet novine svet portal

ATA images

Nova pesma Aca Pejovića emotivna je ali ne govori o supruzi 

Zluradi komentari nisu uspeli da poljuljaju njihov odnos pun ljubavi, a pevač se na veliku scenu vratio jači nego ikada. Naime, nova pesma Aca Pejovića danas je ugledala svetlost dana.

Pročitajte Aco i Biljana Pejović u suzama, srednja ćerka Marija ih je ostavila bez teksta (foto)

Nova pesma Aca Pejovića pod nazivom ”Soba 501” već na prvo slušanje dopala se publici, a u njenim stihovima pronašli su se svi oni koji su barem jednom patili zbog ljubavi piše Glorija.

Nova pesma Aca Pejovića svet novine svet portal

Ata images

Nova pesma Aca Pejovića govori o rastanku ali ne od supruge Biljane 

– Došlo vreme da se srca rastanu, predajem se, dižem belu zastavu. Kao vreme da staje, minut satima traje, zadnja nada o nama nestaje – glase stihovi ove prelepe numere.

Pročitajte Borba za život počinje tek nakon operacije – Aco Pejović svedočio jezivim scenama 

Nova pesma Aca Pejovića, kako sam pevač ističe, budi posebnu emociju i ujedno najavljuje album na kojem je mesecima vredno radio.

Podsećanja radi, Aco Pejović prvi nastup imao je u jednoj beogradskoj piceriji, a album prvenac izašao je tek 2000. godine. Pre više od tri decenije upoznao je Biljanu koja mu je podarila tri prelepe ćerke na koje je neizmerno ponosan.

Skladna porodica slavnom pevaču oduvek je bila najveći oslonac i podrška, a ove tri dame zajedno su se pojavile i na njegovom velikom koncertu na Tašmajdanu kada su zajedno sa publikom slale pozivinu energiju i mnogo ljubavi sa tribina.

AUTOR: SVET

IZVOR: Gloria

FOTO: ATA images