snaja suzane jovanović
Isplivala istina

June 11, 2022 17:00

By

Fotografija govori više od reči: Evo šta Suzana Jovanović zaista misli o snajki Tijani

Snaja Suzane Jovanović u žiži interesovanja

Kraj maja ove godine Suzana Jovanović i Saša Popović će zauvek pamtiti. Njih dvoje su tada oženili Suzaninog sina Danijela, a među zvanicama našle su se njihove brojne kolege i prijatelji iz muzičkog sveta. Ipak, gala proslava pala je u senku porodičnih odnosa koji i te kako intrigiraju domaću javnost.

Pročitajte: Otkriveni svi detalji paprenog svadbenog poklona – Evo šta su Suzana i Saša poklonili sinu za venčanje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Jovanović (@suzanapopovic69)

Naime, Suzanin sin je izabranicu Tijanu upoznao na poslu, tačnije u “Grandu”, gde Danijel radi na poziciji ton-majstora, a Tijana radi kao šminkerka. Na njenom Instagram profilu mogu se videti fotografije brojnih poznatih dama koje je ulepšavala pre nego što stanu pred kamere, a među njima su Ljiljana BlagojevićDragana KatićIva Štrljić, ali i svekrva Suzana Jovanović koja o snajki ima samo reči hvale.

– Ona je toliko jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan, onda ništa nije teško. Vredna je jako, i pažljiva. U početku sam joj davala savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka mislim na dobrobit dece i njihovu sreću jer, ipak, mi smo najsrećniji kada se oni lepo slažu – ispričala je Suzana jednom prilikom.

Pročitajte: Majka i sestra nikad srećnije – Suzana i Aleksandra zablistale na Danijelovoj svadbi (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Jovanović (@suzanapopovic69)

Snaja Suzane Jovanović je od za tili čas pokupila simpatije javnosti, a istinu o njenom odnosu sa svekrvom najbolje pokazuje najnovija fotografija na pevačicinom profilu.

– Snajka – napisala je kratko Suzana uz zajedničku fotografiju.

FOTO: Rajko Ristić