Suzana Jovanović
Svet

19 Maja, 2022 19:11

Majka i sestra nikad srećnije: Suzana i Aleksandra zablistale na Danijelovoj svadbi (FOTO)

Svadba Suzaninog sina okupila pola estrade

Suzana Jovanović i Saša Popović danas žene sina Danijela, a svadbeno slavlje održava se u prestižnom beogradskom restoranu.

Iako mladenci nisu planirali veliku svadbu, Suzana i Saša su želeli da im prirede dan za pamćenje, a hteli su da ugoste i sve one na čijim su slavljima oni bili.

Svadba Suzaninog sina je tako okupila pola estrade,  pa je u restoran stigao veliki broj pevača, muzičara, novinara, među kojima su Ana Bekuta, Biljana Sečivanović, Snežana Đurišić, Voja Nedeljković…

Pročitajte: Suzana Jovanović danas ženi sina, Goca Božinovska izostala sa spiska zvanica. Evo i zbog čega

Mladenci Tijana i Danijel blistaju od sreće, a, danas su posebno radosne Suzana i njena ćerka Aleksandra, koje su se u restoranu pojavile lepše nego ikada.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@showbizz_fotke је поделио/ла објаву

Niko od njih nije želeo da daje nikakve izjave, jer žele da uživaju u ovom danu.

– Mi želimo da ovaj dan bude intiman za našu porodicu, zbog toga i ne pravimo veliku svadbu. Ne želim da se snimam i da danas dajem bilo kakve dodatne izjave. Hvala – rekao je Saša Popović za Kurir.

Mladenci izabrali najskuplji meni

Porodica Suzane Jovanović odabrala je najskuplji meni, od 85 evra po osobi, gde će se naći bogato posluženje. Gostima će biti posluženo više od 20 vrsta sireva, pršute, domaći proizvodi, nekoliko vrsta mesa, pečenje, morski plodovi, prilagođena ishrana (veganska i vegeterijanska), kao i najskuplja vina i žestine.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES