suzana jovanović ženi sina
Svet

13 Maja, 2022 22:03

Suzana Jovanović ženi sina: Evo šta kaže o snajki i svadbi koju pripremaju ona i Sale

Sin Suzane Jovanović staje na ludi kamen

Danijel, sin Suzane Jovanović, koga je dobila u prvom braku a koga je njen suprug Saša Popović prihvatio kao svog, staje na ludi kamen.

Kako je Suzana Jovanović otkrila, njen naslednik će izgovoriti sudbonosno „da“ svojoj izabranici Tijani 19. maja sledeće godine.

Sve se radi u hodu, deo po deo, jednostavno ne može sve odjednom. Čekate potvrdu gostiju, da li će doći svi ljudi koje ste pozvali. Deca su se takođe angažovala, i Danijel i Tijana, ne mogu da kažem da nisu. Preuzeli su i oni deo obaveza na sebe, ali mislim da će sve uskoro biti gotovo – istakla je Suzana.

suzana jovanovic

Ata images

Ma oni u početku su hteli samo do matičara uz kumove, međutim kada smo počeli da pravimo spisak, krenuli smo od najužih, ali se to proširi. Oni zaista ne vole ništa veliko i spektakularno, skromni su oboje, ali na kraju se proširuje, jer ne možete da zovete neke ljude na čijim smo veseljima mi bili. Koliko god da dođe svi su dobrodošli, samo da protekne sve u najboljem redu. Veselje je jednom u životu, rekla sam i sinu i snajki, sada jednom svadba i više nema – dodala je Suzana Jovanović.

Pročitajte: Upoznajte sina Suzane Jovanović: On je lepotan za kojim lude pevačice

Ona je toliko jedna jednostavna devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostavan i normalan onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažjiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice. Kao i svaka majka, za dobrobit dece i njihovu sreću jer ipak mi smo najsrećniji kada su deca srećna i kada se lepo slažu – rekla je Suzana, pa dodala:

Suzana Jovanović

Ja sam njima reka da porade po pitanju dece, ali oni mladi samo imaju neke obaveze i čekaju da ih završe. Rekla sam im da dok oni prave planove, onaj gore im se smeje. Pravite to dete dok smo Sale i ja mlađi, da vam pomognemo i dok smo voljni, a posle kako hoćete – zaključila je pevačica.

IZVOR: KURIR

FOTO: ATA IMAGES, YOUTUBE PRINTSCREEN