Bivši muž Suzane Jovanović
Svet

October 3, 2023 21:00

By

Suzana Jovanović progovorila o bivšem mužu i životu s njim: Varao me je čim sam se porodila

Bivši muž Suzane Jovanović prevario je čim se porodila

O privatnom životu Suzane Jovanović do pre braka sa Sašom Popovićem znalo se veoma malo, a pevačica je sada rešila da otkrije neke stvari o kojima je godinama ćutala. Bivši muž Suzane Jovanović naročito je tema koja je oduvek zanimala javnost, a pevačica je sada progovorila o ne baš lepim detaljima iz života s njim.

Bivši muž Suzane Jovanović

Ata images

– Imala sam skoro devetnaest kada sam dobila sina Danijela. To je bila moja prva mladalačka ljubav. Do tada su bile simpatije. Odmah sam se udala, rodila sina i još brže se razvela. U tom braku su se desile neke stvari za koje sam čula kasnije, nisam bila jedina u njegovom životu. Svi su znali, osim mene. I onda je moj prvi brak krenuo da se urušava. Usledio je razvod. Nisam želela da budem druga. Moj sin je tada imao osam meseci. Ja sam to samo presekla. Uzela sam svoje dete, otišla kod roditelja, i razvela se – priznala je Suazana.

Bivši muž Suzane Jovanović nije joj pomagao u odgajanju sina

Umesto da bivšeg muža, Suzani su u odgajanju sina pomogli njeni roditelji.

– Moji roditelji su jedva dočekali da se mi vratimo kući, da bude puna kuća ponovo. Ja sam jedinica. Oni su ostali sami da žive kad sam se ja udala. Pomogli su mi da odgojim i lepo vaspitam sina Danijela. Bilo mi je teško. Završila sam trgovačku školu, i nisam imala posla. Pevala sam, a onda me više niko nije zvao. Brinula sam kako ću da othranim dete. Na sebe nisam gledala. Onda mi se otvorilo sve, Bog me pogledao.

Pročitajte Saša Popović kaže da je prihvatio Suzaninog sina, ali slika iz prošlosti je otkrila istinu 

– Pojavili su se ljudi iz Požarevca, pitali su me da radim sa njima, da budem stalna pevačica, i da imam stalno posla. To je bio najčuveniji otrkestar u tom kraju. Sve mi se vratilo stostruko. Meni, mom sinu i roditeljima – otkrila je Suzana, koja tada nije imala osećaj da je majka.

Bivši muž Suzane Jovanović

Instagram

– Ja onako, jako mlada, nisam ni bila svesna da je to moj sin. Gledala sam ga kao mlađeg brata. Moji su pazili i mene i njega, kao decu. Nisam imala osećaj da sam majka, i da moram ovo, ili ono. Bila sam ušuškana. Imala sam krov nad glavom. Tata je radio u železari. Dete namireno pored moje mame. Nisam imala muke. Bez obzira koliko god da imate godina, kada podarite nekome život, vi ste duplo odgovorni. Nije bilo plakanja, tugovanja. Teško je kada se razvedete, jer ste pre toga planirali sve sa tom osobom. Onog momenta kada sam izašla iz kuće bivšeg muža stavila tačku na sve. Moje dete je bilo u sigurnoj kući. Želela sam da nešto napravim. Da zaradim pare, da snimim pesme i postanem neko. Radila sam tri godine neprestano, i došla sam do cilja – rekla je pevačica.

Pročitajte Suzana Jovanović otkrila ko je otac njenog sina – Evo šta se dešava sa čovekom kojem je rodila Danijela

Tek dosta godina kasnije, kada je iza sebe imala tri albuma i dosta hitova, Suzana je upoznala Sašu, koji tada nije bio dobrostojeći, već je radio za platu u ZAM-u i živeo na trinaestom spratu u garsonjeri. Godinama kasnije zajedno su stvarali bogatstvo u kojem danas uživaju.

Bivši muž Suzane Jovanović

Ata images

Ja bez njega ne bih bila ovo što sam danas, a ni Sale bez mene ne bi bio ovo što je danas. I on će reći isto. Pravi muškarac pored prave žene je dobitna kombinacija. On i ja smo celina od dve polovine. Mi više ne treba ni da progovaramo. Mi pogledima rešavamo danas sve. Petnaest sekudni razgovora nam je dosta za rešavanje svega. Sale svaki put kaže da sam mu bila vetar u leđa. Imao je sigurnu ženu kod kuće. Nas dvoje smo tim. I dan. danas sam mu tu za sve što mu treba. Pomažem, savetujem.

AUTOR: SVET

IZVOR: GRANDONLINE

FOTO: ATA IMAGES