Stan Saše Popovića svet novine svet portal
Svet

April 6, 2024 20:45

By

Čist luksuz sa pogledom na more: Zavirite u stan Saše Popovića u Opatiji od kojeg zastaje dah (foto)

Stan Saše Popovića u Opatiji je čist luksuz

Bivši direktor “Grand” produkcije Saša Popović pored luksuzne vile na Bežanijskoj kosi, voznog parka koji vredi oko milion eura, poseduje i stan u Opatiji koji je kupio pre osam godina.

Stan Saše Popvića svet novine svet portal

Ata images

Stan Saše Popovića odiše luksuzom, pogled sa terase je nestvaran

Poznato je da Saša Popović dosta vremena provodi u Hrvatskoj gde je nekoliko puta i fotografisan dok su ga fanovi “lovili” u njegovom besnom automobilu.

Naime, Saša se jednom prilikom uživo uključio u program jedne emisije i pohvalio se bazenom, ogromnom terasom i pogledom od kojeg zastaje dah.

Pročitajte Melina o Džinoviću, iskreno i okrutno – Harisova bivša umire od sramote zbog svega što se dešava

Istakao je da još nije vreme za kupanje, ali da svakako uživa u pogledu. Stan Saše Popovića u Opatiji je pravi mali raj na Zemlji, što se može videti i na fotografijama. Terasa je vrlo prostrana i ovde Popović uživa sa svojom suprugom i decom, a pogled koji se pruža sa nje je nestvaran. U potpuno ograđenom i do detalja sređenom dvorištu se nalazi veliki bazen, te leti mogu uživati u potpunoj privatnosti.

Stan Saše Popovića svet novine svet portal

youtube printscreen

Stan Saše Popovića svet novine svet portal

youtube printscreen

“Jedan poznanik im je preporučio stan na obali mora, cena mu je bila 300.000 eura i ima oko 100 kvadrata. Nisu su dvoumili, pa je dogovor brzo postignut. Otada njih dvoje uglavnom borave u svom novom stanu u Opatiji, a u Beograd dolaze samo kad imaju poslovne obaveze”, rekao je jednom prilikom izvor o Saši i njegovoj supruzi Suzani.

Stan Saše Popovića svet novine svet portal

youtube printscreen

Da je Popović omiljeni Srbin u Opatiji jednom prilikom je potvrdio meštanin koji je za Popovića imao samo lepe reči:

“Gospodin Popović je omiljeni stanovnik iz Srbije u Opatiji. To sam se lično uverio jer mi je dole na Hrvastkom primorju on komšija. Ne poznajemo se lično, ali smo se nekoliko puta sreli u gradu u restoranima. Ume on leti da se prošeta pored mora, a jednom prilikom sam mu rekao da ga više viđam na Jadranu nego u Beogradu na šta se on samo nasmejao.

Pročitajte Saša Popović progovorio o novom članu svoje porodice – Ovo mu je trenutno najveća želja

Prijatan je čovek, uvek se nasmeši i porazgovara sa ljudima, a naročito sa komšilukom. Prepoznaju ga svi, prilaze mu kako da ga pitaju oko estrade, a tako i o njemu samom. Deluje fino i pristojno, kulturan o i civilizovano”, pričao je komšija jednom prilikom.

AUTOR: Svet

FOTO: ata images, youtube printscreen