Slike Meline Džinović svet novine svet portal
Svet

April 5, 2024 14:30

By

Melina o Džinoviću, iskreno i okrutno: Harisova bivša umire od sramote zbog svega što se dešava

Melina o Harisu iskreno prijateljima

Nakon 22 godine braka modna kreatorka Melina Džinović i pevač Haris Džinović odlučili su da se razvedu, a od tog trenutka u javnost isplivavaju detalji njihovog odnosa. Danas, Melina o Harisu ovako priča…

Melina o Harisu svet portal svet

Ata images

Melina o Harisu – Iskreno i okrutno 

Haris i Melina su nedavno završili u policiji jer je ona upala u njegovu kuću na Senjaku u kojoj su nekada živeli zajedno sa decom – sinom Kanom i ćerkom Đinom Džinović. Ipak, nakon razvoda, Melina se odselila, a Haris je sa decom ostao da živi u vili.

Pročitajte Draganin suprug otkrio šta će posle razvoda od imovine vredne 100 miliona dolara pripasti pevačici

Pevač je otvoreno za emisiji “Scena” pričao o razvodu sa Melinom Džinović, a nakon njegovog intervjua u kom je otkrio intimne detalje odnosa, modna kreatorka je upala u kuću na Senjaku i, kako je pevač izjavio, verbalno ga napala. Nakon svega završili su u policiji, a kako saznajemo Melina umire od sramote zbog svega što se dešava.

Melina o Harisu svet portal svet

Ata images

Melina o Harisu rekla je:

– Melina priča prijateljima da umire od sramote, da ne veruje šta joj se dešava. Stalno ponavlja: “Rodila sam mu decu, normalno da mi je davao pare“, rekao je blizak izvor za Blic.

Melina o Harisu svet portal svet

Ata images

Melina o Harisu rekla istinu koju je i on potvrdio – Kupovao sam joj skupe stvari

Iako Melina o Harisu priča da je on bio dužan da kupujeHaris je podsetimo u velikom intervjuu za Blic i sam istakao da je svojoj supruzi dariao skupocene stvari.

Pročitajte Posle ovih reči Melinu više niko neće kriviti za razvod – Jasno je zašto je odlučila da ode

– Bilo je tu iskorišćavanja emotivnog, materijalnog, društvenog, kako god hoćete. Nezahvalnost me je najviše bolela. Ako neko misli da je zahvalnost samo da kaže: “Hvala ti ljubavi”… To moraš i da pokažeš nekim delima. Ne mora sad u ekvivalentu, ako košta tašna 5000, da sada ona meni vrati poklonom u vrednosti od 5000. Možemo i kafu da popijemo, da kažeš ja ću platiti, to je sasvim dovoljno. Međutim, nije se to dešavalo i tu sam onako baš bio vrlo iznenađen…

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images