Razvod Harisa i Meline svet portal svet
Svet

March 28, 2024 11:23

By

Sad je i zvanično kraj braka: Haris vidno utučen stigao na suđenje, a evo šta se desilo s Melinom

Razvod Harisa i Meline počeo je danas

Prošlo je mesec dana otkad je u medije dospela priča da se razvode Melina i Haris Dzinović. Od tada je razvod Harisa i Meline bio glavna tema svih novina i portala.

I dok je Melina ćutala i sklanjala se od novinara, ne želeći da daje izjave, njen suprug je bio spreman da progovori o svemu.

Razvod Harisa i Meline svet portal svet

Ivan Vučićević

– Ona zna razlog… Ona je napustila mene, nisam ja nju. Ja ne znam ništa, uglavnom prevareni muž poslednji sazna. Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Kako? Pa fino, ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom – rekao je Haris pre nekoliko dana.

Pročitajte Oglasio se Toni Bijelić posle priča da odavno ima novu, znatno mlađu devojku

Kada je reč o razvodu, Džinović je želeo da to prođe bez medijske pompe, ali…

– To bi trebalo da bude privatnost, ali ja sam poznat čovek i gospođica delimično, prema tome… – rekao je pevač, usput pecnuvši bivšu suprugu.

Razvod Harisa i Meline svet portal svet

Ivan Vučićević

No, danas, kada su bivši supružnici trebali prvi put da se sretnu nakon što je Melina napustila porodični dom, ni Haris nije bio raspoložen za razgovor s novinarima.

Razvod Harisa i Meline obaviće se danas

Pevača je u sud dovezao sin Kan, ali ni jedan ni drugi nisu bili raspoloženi za razgovor s medijima, kao ni za fotografisanje. Melina se za sada još uvek nije pojavila u sudu, pa je pitanje da li će razvod moći da bude okončan danas ili je ovo samo prvo ročište.

Razvod Harisa i Meline svet portal svet

Ivan Vučićević

Nije poznato da li je razvod Harisa i Meline sporazuman ili će se suditi oko podele veoma vredne imovine koju poseduju.

S obzirom na to da se kreatorka iselila iz vile u Beogradu, vrlo je verovatno da se u nju neće ni vraćati, te da će pevač nastaviti tu da živi sa ćerkom i sinom.

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ