Boks meč Veljka Ražnatovića svet portal svet
Svet

April 22, 2024 09:00

By

Novo slavlje u domu Ražnatovića: Majka Ceca puca od ponosa zbog onoga što je Veljko rekao i uradio (video)

Boks meč Veljka Ražnatovića na Evropskom prvenstvu oduševio sve

Prvi boks meč Veljka Ražnatović na Evropskom prvenstvu  održan je sinoć u hali “Aleksandar Nikolić” u Beogradu. A, kao što se i očekivalo, Ražnatović je u kategoriji do 86 kilograma odneo pobedu protiv Estonca Stivena Asa.

Boks meč Veljka Ražnatovića svet portal svet

Ata images

– Spreman sam da poginem u ovom ring da uzmem medalju za svoju zemlju i to ću i dokazati – rekao je Veljko uz obećanje da će doneti medalju Srbiji.

Pročitajte Isplivali detalji o braku preminule voditeljke – Bivši muž otkrio bolnu uspomenu

– Dajem reč da ću uzeti medalju za Srbiju, ne znam koje će boje biti, ali ću je osvojiti. Pozivam sve da dođu da nas bodre i da budu svedoci pisanja istorije – rekao je Ražnatović nakon završetka prvog meča.

Boks meč Veljka Ražnatovića svet portal svet

Ata images

Iako se očekivalo da će ga iz publike bodriti članovi porodice to se nije desilo, ali on je svakako dobio njihovu podršku.

Boks meč Veljka Ražnatovića za Cecu je svaki put strepnja

Iako se nije pojavila u publici, Ceca Ražnatović je putem Instagrama pružila sinu podršku pre meča, ali i pokazala koliko je ponosna na njega nakon što se meč završio.

– Samo napred šampine – napisala je Ceca na Instagramu.

– Iskrena da budem, nisam presrećna izborom sporta jer se ipak radi o sportu koji može da nanese ozbiljne povrede. Sa druge strane, odlično znam koliko truda, snage i rada ulaže u sebe i da je neizmerno srećan posle svake pobede. Naravno da sam ponosna na njegov uspeh i na to što je postigao, a znam koliko je truda uložio da bi postigao svoj cilj – izjavila je Ceca ranije.

Veljko se ovom pobedom plasirao u četvrtfinale Evropskog prvenstva i poručio da će doneti medalju Srbiji. Za to mu je potrebna pobeda u sledećoj borbi, jer plasman u polufinale automatski donosi i osvajanje bronzane medalje. Svi iskreno veruju da će Ražnatović, kao što je i obećao, doneti jednu od medalja Srbiji.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM