Ana Bekuta otputovala svet novine svet portal
Svet

April 29, 2024 09:00

By

Ana Bekuta doletela u Beograd i odmah otputovala, a evo i sa kim FOTO

Ana Bekuta otputovala na odmor

Ana Bekuta se pre izvesnog vremena ponovo vratila u žiri “Zvezda Granda” nakon što je bila odsutna iz zdravstvenih razloga. Iako je bilo reči da će se pevačica poslovnim obavezama vratiti tek u maju, ispostavilo se da ipak nije tačno.

Ana Bekuta otputovala svet novine svet portal

Ata images

Ana Bekuta otputovala, poznato i gde

Naime, kada se pevačica nije pojavila na snimanju prve i druge emisije “Zvezde Granda”, Ana Bekuta je sve navela da pomisle da je njena saradnja sa Grandom prestala.

Nakon što je to demantovano od strane Saše Popovića uz reči da će se pevačica vratiti, svi su se zabrinuli za zdravstveno stanje Ane Bekute jer niko nije davao objašnjenje za njen izostanak sa snimanja.

Pročitajte Rastina dijagnoza sve menja – Poruka Ane Nikolić slama srce, pomenula i ćerkicu

Nedugo potom pojavila se informacija da je Ana operisana u Beču.

“Ne želim da delim sa medijima o čemu je reč, ali situacija nije naivna. Ana ima ozbiljne zdravstvene tegobe. Pre tri nedelje hitno je operisana u Austriji i bori se za svoje zdravlje”, rekla je za Scandal! prijateljica folk zvezde.

Kako je istakla, zdravstveni problem je otkrila slučajno, ali na vreme. Operacija je bila neizbežna i obavljena je u Beču.

Ana Bekuta otputovala svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Juče je Ana Bekuta viđena na aerodromu “Nikola Tesla” u Beogradu. Vidno raspoložena, nasmejana i u ležernom izdanju, Bekuta je sletela na aerodrom iz Beča gde trenutno živi, ali se nije dugo zadržala u našoj prestonici.

Pročitajte Ana Bekuta neutešna, potresnom porukom se oglasila povodom Mrkine godišnjice (foto)

Taman kada smo pomislili da će ovde provesti neko vreme, poznata pevačica je ponovo otputovala.

Naime, ona je u Beograd sletela samo da bi sačekala drugaricu koja joj se pridružila i zajedno su nastavile dalje putovanje.

Ana Bekuta otputovala svet novine svet portal

Ivan Vučićević

Kako “Scandal” ekskluzivno saznaje, Ana Bekuta otputovala je sa drugaricom u Dubai kako bi odmorila nakon veoma turbulentnog perioda koji je preživela.

Inače, Bekuta ovih dana boravi u Beču, a u Beograd dolazi samo zbog poslovnih obaveza i snimanja emisije “Zvezde Granda.”

Još fotografija Ane Bekute sa aerodroma možete pogledati u galeriji ispod:

 

AUTOR: Svet

FOTO: Ivan Vučićević