Dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića svet portal svet
Svet

May 9, 2024 16:00

By

Jelena i Ivan stan zamenili kućom pored šume: Dvorište je kao iz bajke, a pogled iz dnevne sobe vredi bogatstvo (foto)

Dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića je kao iz bajke

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić  umetnici su koji svaku priliku koriste za uživanje. Zbog toga su odlučili da i kada su kući njihov dom ne čine samo zidovi, već i prostrano dvorište u kojem će moći da uživaju u svakom trenutku.

Dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića nekada je bio stan u centru Beograda, ali su pre nekoliko godina odlučili da ga zamene kućom na Voždovcu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial)

Njihov dom umesto asfalta sada okružuju prelepi četinari i brojne cvetnice.

Dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića je raj za uživanje

Kuća Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića, uređena je sa puno ljubavi, a u neno uređenje je uloženo je mnogo truda i vremena. No, kako je “kuća rupa bez dna”, tako su i glumac i pevačica pretprošle godine morali ponovo da prionu na njeno doterivanje.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial)


Reč je o unutrašnjem delu nekretnine, ziodvima i prozorima, koji su usled velikih obaveza pop zvezde i dramskog umetnika ostali bez zavesa i tapeta.

Čim su pronašli malo slobodnog vremena Ivan i Jelena odlučili su time da se pozabave a detalj odluke koje boje, dezene i modele odabrati podelili su i sa pratiocima na Instagramu.

Po svoj prilici bračni par ima različit ukus, ali nema sumnje da su se brzo i lako dogovrili i svoju vilu učinili još lepšom i prijatnijom za život.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial)

– Mnogo mi je drago što smo centar grada zamenili kućom u mirnijem delu grada, naročito mi prija što je šuma pored naše kuće. Svežiji je vazduh, imamo dvorište, a za dete je dosta lakše. Nekako je sve komotnije, to sam primetila. Kao dete sam odrasla u kući, apsolutno sam se saživela sa kućom odmah. Nisam morala da se privikam, dok je Ivanu, koji je odrastao u zgradi, sve ovo novo. Naša ćerka Nina je isto živnula – rekla je ranije Jelena.

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM