Veljko Ražnatović o porocima svet portal svet
Svet

May 20, 2024 09:06

By

Ovo je pseći život: Veljko otkrio prave razloge zbog kojih je pobegao u Titel

Veljko Ražnatović o porocima i Beogradu otvorio dušu

Veljko Ražnatović pre nekoliko godina odlučio je da život s porodicom nastavi u Titelu, rodnom mestu svoje supruge Bogdane. Bokser je, kako priznaje, u njemu pronašao sve ono što nije u Beogradu. Veljko Ražnatović o porocima i onome što sa sobom nosi njegov rodni grad progovorio je iskreno i otvoreno.

Veljko Ražnatović o porocima svet portal svet

Antonio Ahel/ATAImages

Veljko Ražnatović o porocima progovorio iskreno

– Uverio sam se na vreme da Beograd ne pruža pravi put. U Beogradu je sve pogrešno, sve što može da te sačeka, ako pobediš, to će doći na naplatu na jedan ili drugi način. Mala bara puna krokodila, što bi se reklo – priznao je, pa prokomentarisao da ne voli noćne klubove, te da se uvek opredeli za provod uz tamburaše:

– Imam celu listu pesama za naručivanje. Ne znam ni sam koliko sam para potrošio na muziku, ali mogu da kažem da sam kao klinac bio degenerik. Tada sam se i kockao i igrao rulet. Dobijao sam, ali sam i gubio. Na vreme sam video sve što Beograd pruža – rekao je iskreno Ražnatović, ne skrivajući da je pre Bogdane vodio život kojim se danas ne ponosi, te da je mir pronašao u Titelu.Veljko Ražnatović o porocima svet portal svet

Ata imagesVeljko se godinama uspešno bavi boksom, a na nedavnom Evropskom prvenstvu osvojio je bronzanu medalju za Srbiju, a novčanu nagradu koju je dobio dao je u humanitarne svrhe. Međutim, čini se da mnogi njegove zasluge pripisuju poznatoj majci .

Pročitajte Veljko sad sve rekao o Karleuši, a ovim je počelo – Princeza mora da se pokloni kraljici 

– Mislim da bih bio priznatiji kao bokser da nisam sin poznatih roditelja. Svi se čude kako se jedan Veljko Ražnatović odlučio za taj “pseći” život. Ovo je kerovski život, pitbulovski… Ljudi misle: “Ako si Cecin sin, moraš da budeš pič***ina”, ali odavno sam to prevazišao – rekao je on u “Laganom podkastu”.

 

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES