v Komšije Veljka Ražnatovića svet portal svet
Svet

May 19, 2024 11:45

By

Veljko sad sve rekao o Karleuši, a ovim je počelo: Princeza mora da se pokloni kraljici

Veljko Ražnatović o Jeleni Karleuši rekao šta misli

Javnosti je poznato da su Jelena Karleuša i Ceca Ražnatović dugogodišnje suparnice koje se najčešće viđaju na sudu. Iako se slabo pojavlje u emisijama i daje intervjue, posebno od momenta kada je posvetio bokserskoj karijeri i svakodnevnim treninzima, Veljko Ražnatović je napravio mali presedan, te je odlučio da stane pred kamere i otvoreno priča o svim aktuelnim temama iz svog života.

Veljko Ražnatović o Jeleni Karleuši svet novine svet portal

Photo: F.S./ATAImages

Veljko Ražnatović o Jeleni Karleuši – Cecin sin istakao svoje mišljenje

Upitan, međutim, koja mu je Karleušina pesma omiljena, Veljko je odgovorio:

“Stvarno ne postoji, niti ulazim u taj žanr”, kratko je prokomentarisao Ražnatović u “Laganom podkastu”, gde je takođe rekao i kako o njoj uopšte ne razmišlja, pošto se poteglo pitanje šta o njoj misli i da li spram nje gaji kakve negativne emocije, prenose mediji.

“Čuo sam da ti je njena omiljena pesma kad ona otpeva neku Cecinu, na nastupu”, nasmejao se voditelj.

“Na primer, ali ni to ne bih voleo da čujem”, odgovorio je Veljko, a njegov odogovor je ubrzo postao viralan.

Podsetimo, pre izvesnog vremena je Veljko na svom Instagram profilu odgovarao na brojna pitanja svojih pratilaca, te je na konstataciju jednog korisnika ove mreže, koji je napisao da je Ceca najlepša kraljica, dok Karleuša ne zna da peva, Veljko napisao:

“Princeza će morati da se pokloni KRALJICI”

Veljko Ražnatović o Jeleni Karleuši svet novine svet portal

ATA images

Veljko Ražnatović o Jeleni Karleuši rekao šta misli i kada je odgovorio na pitanje da li je istina da su Karleuša i Ceca zapravo privatno jako dobre.

“Svaki dan bleje zajedno, inače Karleuša tada dolazi na časove pevanja kod keve”, napisao je Veljko, a onda je na konto većeg broja pregleda jednog Karleušinog videa, u odnosu na Cecin napisao:

“Moja mama napuni Ušće od 150.000 ljudi, JK ne može diskoteku od 200. Sad ti meni kaži ko je kraljica. Nikada se preko Jutjuba nije gledala popularnost”, napisao je Cecin sin.

Pročitajte Novo slavlje u domu Ražnatovića – Majka Ceca puca od ponosa zbog onoga što je Veljko rekao i uradio (video)

“To je ta “diva”… Jadan je njen život. Čega se pametan stidi, budala se ponosi. Ovo je realan primer da iz nje izbija ljubomora koju više ne može da sakrije, ali moja keva nije kriva što je savršena i što je svi vole, JK to već odavno zna, samo eto sada i pokazuje da više ne može da trpi, sve se zna i sve se vidi, zna se da je kraljica jedna”, Veljkov je komentar na naslovnu stranu jednog nedeljnika, na kojoj su zajedno bile Ceca i Jelena.

Veljko Ražnatović o Jeleni Karleuši svet novine svet portal

Ata images

“Šta da mislim o osobi koja je sama sebe prozvala divom, koja ne ume da peva, ajde što ne ume da peva, ne ume dve normalne da sklopi, odgovorio je Veljko na pitanje šta misli o Karleuši, a na konstataciju da njegova mama nikada nije javno odgovorila Jeleni, dodao: “Dotična nije vredna pažnje, moja mama ne ide na taj nivo, moja mama ume da se ponaša kao DAMA, što je za dotičnu nepoznat pojam.”

Kada ga je neko od korisnika ove društvene mreže upitao zašto toliko proziva Jelenu, kada ga ona ni ne spominje, Veljko je odgovorio:

“Samo iznosim svoje mišljenje koje ni pola nije uvredljivo kao što ona priča. Ona je uvredila jednom Anastasiju i mene, zato je završila na sudu, sad ćuti, ali moju mamu non stop proziva, ali zato ona ima samo reči, i navikala je sama za sebe da je diva, da je moja mama ovakva onakva, ali moja mama je najpametnija žena koju poznajem. Lepo žena samo ćuti, kulira, ne obazire se, i samo delima joj nabija komplekse još više. Samo što ja ne mogu da prećutim, ja moram da kažem ono što mislim. Mislim da će Karleuša posle Ušća ove godine da pukne od muke u svojoj plastici, videćemo.”

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images