Jelena Karleuša i Anastasija Ražnatović
ekskluzivno

5 Novembra, 2022 11:30

Ceca ovo neće oprostiti: Nakon teških reči i godina sukoba Anastasija i Karleuša konačno zajedno FOTO

Jelena Karleuša i Anastasija Ražnatović pojavile su se na istom prestoničkom događaju. Mnogo je razloga njihov sukob a po svemu sudeći bar donedavno nije postojao niti jedan za pomirenje. Pevačice, obe sa zavidnim karijerama, izuzetno su ponosne, svaka ima svoj stav kojeg se drži te naposletku obe smatraju da je vrlo teško i apsurdno preći preko uvreda izrečenih javno.

Pročitajte: Ovo će da boli – Anastasija novom fotografijom direktno provocira svekrvu, da li će joj Nemanja ovo oprostiti? FOTO

Jelena Karleuša i Anastasija Ražnatović

Foto: ATA images

Njihovim javnim raspravama i teškim rečima prethodio je rat Anastasijine majke Svetlane Cece Ražnatović i Jelene Karleuše. Kako je mlada pevačica polako ulazila u svet šou-biznisa, Karleuša poznata po britkom jeziku ni nju nije štedela uvreda. Ono što je sve iznenadilo što je Anastasija uvek imala šta da odgovori, te nikad nije dužna ostala drugoj strani. Sve je to išlo do te mere da vlasnice brojnih hitova koje publika obožava nisu želele čak ni u istoj protoriji da budu zajedno, što se juče sasvim neočekivano promenilo.

Jelena Karleuša i Anastasija Ražnatović jedna za drugom prošetale su crvenim tepihom hotela u kojem je povodom 15. rođendana magazin Hello! priredio zabavu. Nisu se pozdravile niti pogledale ali samo to što su na bile na istoj zabavi govori da su srca omekšala i da možda u narednom periodu i postoji mogućnost da izglade odnose.

Pročitajte: Jelena Karleuša nije sama u svemu – Nove fotografije otkrivaju ko je osoba koja je voli i pazi (foto)

Jelena Karleuša i Anastasija Ražnatović

Foto: ATA images

Gde god da se pojave, privlače pažnju svih prisutnih, pa je tako bilo i te večeri. Sve oči bile su uprte u njih dve,a svi su se čitave večeri pitali hoće li doći do bližeg susreta Karleuše i Ražnatovićeve, što se, očekivano, nije dogodilo.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: Story.rs

FOTO: Ata images