Brak Brene i Bobe svet portal svet
Svet

October 28, 2022 10:26

By

Svaka majka bi posle ovoga zaplakala: Brenin sin Stefan javno otkrio sve o sukobu sa roditeljima

Sin Lepe Brene, Stefan Živojinović, oko tri godine uopšte se nije pojavljivao u javnosti, a nismo imali priliku ni da ga vidimo ni na jednom okupljanju, slavlju ili nečemu sličnom što je organizovala njegova porodica.

Zbog svega toga postojala je sumnja da sin Lepe Brene nije u najboljim odnosima sa roditeljima.

Pročitajte: Lepa Brena i Boba imaju još jednog sina, i to usvojenog

Stefan Zivojinovic

Ivan Vučićević

A sumnju je dodatno podgrejalo i to što se Stefan nije pojavio čak ni na promociji novog brenda koji je pokrenula njegova majka.

Ipak Brena je Stefanovo odsustvo pravdala time što je njen prvenac u strahu od korone.

– Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima ljudi da ne bi dobio koronu. To je jedina priča koja je relevantna. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno.

A, da je to zaista istina, te da su odnosi u porodici Živojinović sasvim normalni, dokazuje i Brenina objava na Instagramu.

Naime, pevačica nije izdržala a da sa svojim pratiocima na Instagramu ne podeli kako izgleda poklon koji je dobila od Stefana.

Pročitajte: Tužan dan za Lepu Brenu – Trudila se pred ljudima da odglumi sreću, ali jedna stvar je odala

U pitanju je termos na kome piše:

– Za najbolju mamu a recept je mnogo strpljenja, požrtvovanosti, marljivosti, multitaskinga, teškog rada.

Stefan muziku zamenio drugim poslom

Sin Lepe Brene se jedno vreme bavio muzikum, ali, iako mu je išlo odlično, Setafan je odlučio da se povuče, kako iz muzike tako i iz medija, a roditelji su njegovu odluku podržali.

Ivan Vučićević

– Podržali smo njegovu odluku da se ne bavi više muzikom. Ako smo u stanju da prihvatimo tuđe odluke, što ne bismo prihvatili i odluke naše dece. Bitno mi je da su naša deca srećna, a čime će se oni baviti, to je pitanje njihovih izbora, koje Boba i ja uvek podržavamo.

 

AUTOR: SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ, ATA IMAGES, INSTAGRAM/PRINTSCREEN