Odluka Miroslava Ilića svet portal svet
Svet

May 10, 2024 14:32

By

Miroslav Ilić će ovde biti sahranjen: Grobno mesto je odavno izabrao

Odluka Miroslava Ilića potpuno je iznenađujuća

Miroslav Ilić  odavno nije govorio za medije, iako je, kada je posao u pitanju veoma aktivan. Otkada je Viši sud u Beogradu presudio da je Devin Antonović pevačev sin, odluka Miroslava Ilića je da o ovoj temi, koja je veoma bolna za njegovu porodicu, ne govori.

Odluka Miroslava Ilića svet portal svet

Ata images

Međutim, o jednoj temi koja je mnogim starijim ljudima potpuno neprihvatljiva za razgovor Miroslav je govorio bez ustezanja, što je sve veoma iznenadilo.

Pročitajte Dragana Mirković zaplakala, pa progovorila o deci i bivšem mužu – Tonija će ove reči zaboleti

Iako je odličnog zdravstvenog stanja, a i u odličnoj fizičkoj formi, što se vidi i po njegovim višesatnim koncertima, pevač je pre nekoliko meseci govorio o svojoj smrti.

Odluka Miroslava Ilića svet portal svet

Antonio Ahel/ATAImages

Iako je velika pevačka zvezda kojoj zasigurno posle smrti pripada mesto u Aleji zaslužnih građana, Ilić je izričit da ne želi da ga tamo sahrane.

Odluka Miroslava Ilića je jasna

– Pošto vidim kako se tamo načičkavaju, ja sam blizu groba moje majke i mog oca već ostavio mesto. Gde ću nego u Mrčajevce. Svaka čast Alejama zaslužnih građana, Aleji ovoj, Aleji onoj, ali Mrčajevci… –  poručio je Miroslav koji uvek ponavlja da svako treba da se trudi da uvek bude vedar, optimističan i hrabar. Kaže, da ni njemu nije uvek lako jer ne živi na Marsu, ali da treba smoći snage i sačuvati se što je više moguće od surove realnosti, a potom stišati nervozu i nerviranje i nasmejati.

Odluka Miroslava Ilića svet portal svet

Ata images

Kada su Mrčajevci u pitanju, pevača u rodnom selu svi vole i poštuju. Kažu da je mnogo učinio za njihovo selo, te da se za Mrčajevce čulo upravo zahvaljujući Miroslavu Iliću. Ističu da u rodnom selu ima divno imanje i veruju da će pevač uskoro doći da živi na njemu, te da žele s njim da se druže, a ne da obilaze njegovo grobno mesto.

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES