Saša Popović i Vesna Rivas svet portal svet
Svet

May 20, 2024 17:19

By

Sašu Popovića je ova pevačica izvređala kao niko, od nje ga spasila Lepa Brena: Ovo su svi detalji njihove svađe

Saša Popović i Vesna Rivas imali su ozbiljnu svađu

Saša Popović važi za estradnog maga i jednog od omiljenih ljudi sa estrade. Oduvek je bio naročito voljen od strane pevačica, ali se našla jedna koja mu je neke stvari zamerila, pa je čak došlo do toga i da ga tuče.

Saša Popović i Vesna Rivas su, kako je ona jednom prilikom za Svet ispričala bili u ozbiljno sukobu.

Saša Popović i Vesna Rivas svet portal svet

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Saša Popović i Vesna Rivas imali su ozbiljnu svađu

– Prema rečima Rivasove, Saša ju je žestoko uvredio zbog čega je imala potebu da se obračuna sa njim.

-Ma, na početku saradnje stvarno nije bilo nikakvih problema, ali došli smo i do toga da sam ga jurila da ga bijem pred 20 pevača. Ispoštovao me je maksimalno, što sam dogovorila, to sam i dobila, međutim, prema meni je uvek bio hladan, nikad nisam osetila poštovanje. I problem nastaje kad su krenula novogodišnja snimanja. Ja sam taj dan imala pet emisija, trebalo je da idemo van Beograda, ali javljaju da je napadao sneg i da se preko Rudnika ne može. Vratimo se mi do studija Granda, gde je još trajalo snimanje. Sednemo u klub i dolazi Popović, pita koliko je bilo snimanja, onako ironično.

Saša Popović i Vesna Rivas svet portal svet

ATA/IMAGES

– Ja već gladna, nervozna, ko iz topa mu kažem da je bilo pet i da na šesto nisam stigla i da mi je jako žao što njegove pulenke nisu imale ni upola manje. Goran Vukošić, da bi prekinuo tu priču jer vidi da se zakuvava, kaže kako sam dobila godišnju nagradu za najlepšu, najelegantniju pevačicu, tako nešto i vadi plaketu iz moje torbe i pokazuje mu. Saša uzima plaketu, okrene se ka onom zmijarniku i kaže: “Alo, ribe, jel’ vidite ko je zapravo glavna riba, a ima i diplomu”, pokaže na mene i tu plaketu baci ka šanku.

Pročitajte Pre Suzane, Saša je ludo voleo ovu pevačicu – Njen suprug nije znao šta se dešavalo među njima 

– Ja skočim i kažem mu: “Slušaj, smradu, klošarčino, kako te nije sramota da se tako ponašaš. Nisam ti ja kriva što te koje ti forsiraš narod neće, ne voli ih”. On krenuo, pa stao, a trese mu se vilica. Kaže mi: “Kako možeš tako sa mnom da razgovaraš?” A meni opet padne roletna: “Ma neću više da razgovaram, sad ću njušku da ti razbijem”. Ja krenem na njega, on pobegne na vrata – ispričala je Vesna ranije za Svet i otkrila šta se posle toga dešavalo:

Saša Popović i Vesna Rivas svet portal svet

Rajko Ristić

-Pojavljuje se Brena posle deset minuta. Sela pored mene, hvali me kako sam lepa, elegantna. Vukošić opet vadi diplomu. Brena se oduševila, tražila od asistenata da se urami, da bude kod nje u kancelariji, kao, to je nagrada i za Grand. A meni suze krenule. Ona divna, sve fenomenalno, a on hladan. Zbog nje me je mrzeo zmijarnik, njene podg*zne muve – tvrdi pevačica.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES