Saša Popović i Suzana Jovanović svet portal svet
Svet

February 14, 2024 09:02

By

Ova pevačica bila je na spisku Sašinih ljubavnica, a onda je naletela na Suzanu koja joj je sasula sve u lice

Spisak ljubavnica Saše Popovića izašao u novinama

Saša Popović svojevremeno je važio za velikog zavodnika, a pripisuju mu se veze sa brojnim poznatim damama. Bilo ih je toliko da je jednom prilikom u novinama izašao spisak ljubavnica Saše Popovića a među njima našla se i pevačica Indira Radić. Upravo zbog tog spiska Radićeva se našla u veoma neprijatnoj situaciji.

Spisak ljubavnica Saše Popovića svet portal svet

Ata images

– U vreme kad je Saša već peti, šesti mesec bio oženjen Suzanom, ona i ja se nađemo zajedno na jednom letu. Otvorimo novine kad tamo – spisak Saletovih ljubavnica i među njima moje ime. Bože, koliko mi je bilo neprijatno – ipričala je iskreno Indira.

Pročitajte Marinkov vanbračni sin više neće da ćuti o prošlosti, tvrdi da je maćeha kriva za sve – Oglasila se i Slavica 

– Onda ja kažem Suzani: “Eto, ti živiš sa Saletom. Verovatno ti je rekao neke stvari o sebi, a sigurno si ga pitala o meni. Verujem da te nije slagao, već da ti je rekao da se nikada nismo zabavljali. Onda meni Suzana baš iskreno kaže: “Znam ja, Indira, sve to, ali me ne interesuje. Meni je važno da sam baš ja od svih tih nabrojanih uspela da budem njegova žena!” – otkrila je devedesetih godina Indira.

Spisak ljubavnica Saše Popovića svet portal svet

Ata images

Spisak ljubavnica Saše Popovića bio je podugačak, ali mu Indira, kako tvrdi, nije pripadala, a ona je objasnila i kakav je imala odnos s njim.

– Sale je čovek koji svakoj ženi uputi kompliment i to je mnogo lepo jer se žena oseti poželjnom. On je, jednostavno, takav. U samom početku naše saradnje raščistili smo neke stvari. Rekli smo – zanima nas posao jer ćemo od toga svi profitirati. Već tada je pao dogovor. Osim posla – ništa više! Baš tako smo oči u oči definisali naš odnos – tvrdi pevačica.

Pročitajte Tajna braka Suzane i Saše koju pevačica ljubomorno čuva – Evo šta se krije iza naizgled idiličnog života

– Sale nikada nije bio navalentan, uvek mi je govorio: “Indira, lepo izgledaš!” Kad god dođem u emsiju, on mi kaže: “Indrira, izgledaš savršeno! To, Indira!” On tako nastupa, ne samo prema meni, nego prema svim koleginicama. Ja Saleta izuzetno poštujem, ali moram da kažem da Saša Popović i ja nismo imali ništa, sem prijateljskog i poslovnog odnosa. On mi je jednom u šali rekao nešto što ću sada da ponovim jer znam da se neće ljutiti: “Indira, napravio sam ti dobru ploču, a ni pipnuo te nisam”- rekla je Indira Radić tada.

AUTOR: SVET

IZVOR: REPUBLIKA

FOTO: ATA IMAGES