Neda Ukraden i Saša Popović
Svet

November 15, 2023 10:15

By

Neda Ukraden iznela detalje o vezi sa Sašom Popovićem: Nisam htela avanturu…

Neda Ukraden i Saša Popović prekinulu su odnos davno

Čuvena pevačica Neda Ukraden progovorila je o najintrigantnijim delovima autobiografije koja je svojevremeno uzburkala javnost. Ona je iznela detalje i o nekadašnjoj ljubavi sa Sašom Popovićem, o čemu se i dan-danas priča. Neda Ukraden i Saša Popović imali su divnu relaciju ali je sve ipak završilo…

Neda Ukraden i Saša Popović

Rajko Ristić

Neda Ukraden i Saša Popović prekinulu su odnos davno pevačica objasnila sve

Pevačica Neda Ukraden objavljivanjem autobiografije ”Zora je svanula” napravila je pravu pometnjuu javnosti i estradnoj sceni.

Pročitajte Oglasila se još jedna Sašina bivša – Podržala Nedu pa oplela po Popoviću

Ona je u knjizi otkrila brojne nepoznate detalje svog života, a mnoge je posebno zaintrigirala priča o emotivnim partnerima kojima je posvetila čitava poglavlja.

Neda Ukraden i Saša Popović

ATA images

Neda Ukraden i Saša Popović nisu imali prolaznu avanturu

Otkada je knjiga izašla, posebno se priča o njenoj vezi sa Sašom Popovićem. Neda je navela da je njihova romansa otpočela 1989. godine, kao i da su planirali zajedničku budućnost. Oboje su drugu stranu upoznali sa roditeljima koji su oduševljeno prihvatili njihovu vezu, ipak neke detalje nije želela da otkriva…

Neda Ukraden i Saša Popović

Bojan Vuković

– Sa Popovićem je bilo lepo druženje, sve je bilo lepo. Nisam rekla da sam ja htela avanturu, mi smo se družili, događaji, priredbe.

Pročitajte Preminula osoba koju je Neda Ukraden obožavala – Otišla je moja inspiracija, idol i snaga 

Neda Ukraden i Saša Popović imali su simpatije jedno prema drugome ali se sve ipak završilo… Pevačica je zatim dodala:

– Bili smo slobodni, družili smo se, bilo je lepo, kad je prestalo biti lepo, završili smo. Ja sam sve bitno o karakteru našeg zajedničkog druženja rekla, ko pričita znaće zašto nismo zajedno – istakla je Neda u emisiji “Amidži šou” i dodala:

Neda Ukraden i Saša Popović

Ivan Vučićević

– Sad se svako malo snimaju filmovi po realnim ili izmišljenim pričama, ja sam htela da dok sam pri zdravoj pameti da napišem nešto o svim životu. Priprema se i drugi deo, tu je rez bio.

Podsećanja radi, Neda je demantovala i navode da je ostala u drugom stanju s Popovićem…

Pročitajte Neda Ukraden imala je samo jednu pravu ljubav – Pevačica priznala vezu sa čuvenim doktorom FOTO

– To nije tačno. Ja sam rekla šta sam imala da kažem, ostalo ne želim da komentarišem i ulazim u neke detalje koje je neko iskonstruisao. Smatrala sam da sam dužna da objavim knjigu koja se tiče mog života, a ne neko drugi da piše o mom životu stvari koje nemaju veze sa mnom. Ja sam trenutno u vožnji i sve što sam želela da kažem i otkrijem se nalazi u knjizi – objasnila je pevačica…

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images