Ljubavni život Nede Ukraden
Svet

12 септембра, 2023 22:00

By

Neda Ukraden imala je samo jednu pravu ljubav: Pevačica priznala vezu sa čuvenim doktorom FOTO

Ljubavni život Nede Ukraden intrigira javnost a o njemu možete čitati u njenoj knjizi

U popularnoj knjizi Zora je svanula Neda Ukraden između ostalog, pisala je i o svojim velikim ljubavima. Odavno je poznato da iza sebe ima brak sa Milanom Bilbijom sa kojim je dobila ćerku Jelenu, a sada znamo i ko je bio velika ljubav Nede Ukraden nakon razvoda. Neda je redove svoje knjige posvetila svima onima koji su njen život na jedan jedinstzven način promenili…

Ljubavni život Nede Ukraden

Printscreen

Svojevremeno se pričalo da se udaje za bogatog šeika, kao i da su za njom glavnu izgubili mnogi moćni muškarci. Ali, od svega navedenog Neda je potvrdila samo jednu veliku ljubav – doktora Momu Jakovljevića.

Susret sa doktorom desio se osamdesetih godina posle razvoda.

‒ Mog zgodnog, šarmantnog Beograđanina upoznala sam na muzičko-modnoj fešti u Makedoniji, gde smo oboje nastupali, on kao maneken, ja kao pevačica.

Ljubavni život Nede Ukraden

Foto: Instagram

– Bili smo skoro istih godina, s propalim brakovima iza sebe. Osim što je bio uspešan maneken, završio je medicinu i radio kao lekar. Stanovao je sa roditeljima i mlađim bratom u jednoj lepoj staroj zgradi u poznatoj dorćolskoj ulici – navodi Neda u svojoj knjizi.

‒ Veza je ušla u ozbiljnu fazu 1987. godine, kada sam se prijavila na njegovu kućnu adresu i postala Beograđanka. Kao par smo svima zapali za oko pa smo slušali razne priče. Mnogi su radili na tome da nas rastave.

Ljubavni život Nede Ukraden

ATA images

Iako je ljubav bila neminovna, splet životnih okolnosti nije im išao u prilog, te je pevačica odlučila da ovu vezu okonča.

‒ Dobro sam znala da preseljenje, promena sredine, škole, jezika, život bez bake, deke, oca, familije nije opcija na koju će moja ćerka pristati. U jedno sam bila sigurna: nisam želela da ona zbog mene i moje odluke pati. Zato sam odabrala da ja patim. I patila sam, dugo, dugo – opisala je slavna pevačica u knjizi.

Doktor Moma Jakovljević je hirurg, lekar Košarkaške reprezentacije Srbije, pomoćnik direktora KBC Dr Dragiša Mišović.

Ljubavni život Nede Ukraden

Jednom prilikom je otkrio da se oženio kasno, u četrdesetoj. Dobio je sina i dve ćerke. Kada je o poslu reč, rekao je da nikad neće otići u penziju i da „za života treba raditi na tome da iza tebe ostanu dela“ – piše HELLO! a prenosi Glorija.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

IZVOR: Hello!

FOTO: Ivan Vučićević