Kuća Suzane Mančić u Grčkoj svet portal svet
Svet

May 7, 2024 13:15

By

Kao sa razglednice: Kamena kuća na moru okružena cvećem Suzanin je dom u Grčkoj (foto)

Kuća Suzane Mančić u Grčkoj je prelepa

Kuća Suzane Mančić u Grčkoj je mesto gde lepa voditeljka sa suprugom Simeonom Ocomokosom provodi svaki slobodan trenutak. Suzana Mančić je i protekle praznike provela upravo u svom domu u Grčkoj, a društvo su joj pravili prijatelji, ali i ćerke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Ona je inače u skladnom braku sa Simeonom Ocomokosom i razdaljina im ne predstavlja nikakav problem s obzirom da je ona u Beogradu, a on u Atini.

– Teško je korene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, verovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad. Ja u Atinu odlazim već 20 godina, imam tamo prijatelje, mog muža. Moju ljubav. Ali biću i dalje na liniji Atina-Beograd i fino će avio-kompanije živeti od mene i nadalje – priznala je Suzana u jednoj emisiji.

Pročitajte Karleuša za Vaskrs Dušku poslala video poruku u kojoj mu je jasno stavila do znanja šta misli o njemu

Na svom Instagram profilu, Suzana je jednom prilikom napisala veoma lepe reči upućene svom suprugu i na taj način pokazala da je njihova ljubav i dalje snažna kao i kada su se upoznali.

– Šta je zivot bez velike ljubavi i male romanse koja traje i tinja i ponekad se razbukta sjajnim plamenom, a traje više od dvadeset godina? I daje očima sjaj…. On je uvek tu , preko puta mene. I daje očima sjaj. Moj muž – napisala je Suzana u emotivnoj objavi.

Kuća Suzane Mančić u Grčkoj svet portal svet

Instagram

Suzana i Simeon su vlasnici nekoliko nekretnina, ali kuća na poluostrvu u Tesaliji, na Piliponu, koji se nalazi između Atine i Soluna se po svojoj lepoti posebno izdvaja.

Kuća Suzane Mančić u Grčkoj je kao stvorena za uživanje

Kamena kuća Suzane Mančić u Grčkoj koju okružuju starinski zemljani ćupovi i prelepo cveće idealno je mesto za beg od svakodnevnice – piše Gloria.

Kuća Suzane Mančić u Grčkoj svet portal svet

Instagram

– Uhvati zrak sunca, tu kratku, ali momentalnu radost. Život je lep – napisala je voditeljka ispod jedne fotografije koja je nastala u njenom i Simeonovom dvorištu.

Kuća Suzane Mančić u Grčkoj svet portal svet

Instagram

Terasa sa pletenim nameštajem je, kako sama ističe, savršen kutak za lenstvovanje u hladovini. A tu je i prelepi beli pas kojeg Suzana i Simeon neizmerno vole.

Kuća Suzane Mančić u Grčkoj svet portal svet

Instagram

 

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM