Biznis Nataše Rodić svet novine svet portal
Svet

May 19, 2024 09:00

By

Najmlađa sestra Rodić nasledila talenat za biznis: Mnogo zarađuje i prodaje burgere od 24k zlata

Biznis Nataše Rodić intrigira javnost

Najstarija sestra Rodić, Nataša Rodić, dospela je u centar medijske pažnje kada se njena sestra Bogdana udala za Veljka Ražnatovića, a potom i kada se njena druga sestra Bojana udala za Mirka Šijana.

Biznis Nataše Rodić svet novine svet portal

ATA images

 Biznis Nataše Rodić interesantan je javnosti 

O ljubavnom životu sestara Rodić godinama se priča a mnogima je posebno zanimljiva najstarija sestra Nataša koja se jedina do sad nije udala.

Nataša Rodić o svom ljubavnom životu gotovo nikad nije govorila, a više godina je bila u vezi sa Marijom iz Crne Gore. Njih dvoje jedno vreme su zajedničke fotke i snimke kačili na društvene mreže, međutim to je u poslednje vreme utihnulo.

Prelepa brineta u poslednje vreme dosta putuje, izlazi, liniju je dovela do savršenstva, a mnoge zanima kakvim biznisom se bavi Nataša Rodić i od čega živi.

Pročitajte Prizor koji topi i najtvrđa srca – Sestre Rodić pokazale kako sa decom i majkom uživaju na odmoru (foto)

Naime, pored porodičnog biznisa u Titelu, Rodićeva je otvorila burger bar u centru Beograda koji u ponudi ima i burgere sa jestivim 24 – orokaratnim zlatom, a cena je u skladu sa time – paprena. Talenat da napravi novac, po svemu sudeći nasledila je od roditelja, a da se burgeri sa zlatom prodaju dokaz je i to što Nataša svaki slobodan trenutak koristi da otputuje na neku egzotičnu destinaciju.

Biznis Nataše Rodić svet novine svet portal

Instagram

Podsećanja radi, zajedno sa ženom Bojanom Rodić, Mirko je otvorio tezgu na popularnoj beogradskoj pijaci, imaju radnike, ali sami rade. Mirku nije bilo teško da nauči sve što treba oko pilića, pa ih tako pre prodaje opere, počisti sve, a pomogne i da se istovari roba iz kamiona.

“Sa nekim drugarom je otvorio i kafić, radi sve pošteno, vredan je dečko, a Bojana je stvarno od njega napravila drugog čovek i Goca Božinovska joj je zahvalna”, rekao je za Svet izvor blizak pevačici, a zaključak svakako jeste da je biznis Mirka i Bojane Šijan kojim se njih dvoje sada bave u potpunosti promenio mlađanog Šijana.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram