Prijateljica Goce Božinovskesvet portal svet
Svet

December 15, 2023 17:00

By

Bojana od Mirka napravila čoveka, Božinovska zahvalna snaji: Samo neka pere piliće, da me više glava ne boli…

Biznis Mirka i Bojane Šijan oduševio naciju

Biznis Mirka i Bojane Šijan prodrmao je Gocinog sina koji se u porodični posao Bojanin roditelja upustio vrlo ozbiljno. Goca Božinovska konačno može da odahne jer je njen sin Mirko Šijan batalio izlaske, kafanu, loše društvo i nevolje u koje je kao mladić svako malo upadao, a onda su i nju zbog toga razvlačili po novinama.

Biznis Mirka i Bojane Šijan

Ata images

Biznis Mirka i Bojane Šijan potpuno promenio Gocinog sina

Za Mirkovu promenu, Goca “krivi” snajku Bojanu Rodić i njene roditelje, poznate uzgajivače živinskog mesa sa farmom u Titelu. Oni su zeta Mirka prigrlili kao rođeno dete i sada ga ubacili da im pomogne u unosnom porodičnom biznisu.

Pročitajte Goca Božinovska poludela, Mirko Šijan i Bojana Rodić za renoviranje bazena dali deset hiljada evra

Zajedno sa ženom Bojanom, Mirko je otvorio tezgu na popularnoj beogradskoj pijaci, imaju radnike, ali sami rade. Mirku nije bilo teško da nauči sve što treba oko pilića, pa ih tako pre prodaje opere, počisti sve, a pomogne i da se istovari roba iz kamiona.

Biznis Mirka i Bojane Šijan

Foto: Rajko Ristić

Biznis Mirka i Bojane Šijan realnu sliku o porodičnom životu i obavezama

– Goca je presrećna i mnogo je ponosna na Mirka. Zna da je Bojana zaslužna za sve to jer on se smirio kada je našao pravu ženu.

Pročitajte Fotografije koje tope i najtvrđa srca – Bojanini i Mirkovi sinovi uživaju u prazničnoj čaroliji, sa njima i Cecin unuk (foto)

Goca stalno priča “Bojana je od mog sina napravila čoveka, samo neka pere piliće, da me više glava ne boli”.

Biznis Mirka i Bojane Šijan

ATA images

– Vala dosta se Goca iskidala oko njega, kako je bilo samohranoj majci sa buntovnim sinom tinejdžerom, zna samo ona. Svašta je prošla, pregrmela je sve njegove ludosti i probleme i eto, sve je na kraju ispalo kako treba. Jako je posvećen porodici, sinovima, ženi, tastu i tašti pomaže šta god da treba.

Pročitajte Sinovi Mirka Šijana na prvoj zajedničkoj fotografiji koju je podelila Bojana

– Sa nekim drugarom je otvorio i kafić, radi sve pošteno, vredan je dečko, a Bojana je stvarno od njega napravila drugog čovek i Goca joj je zahvalna – kaže za Svet izvor blizak pevačici a zaključak svakako jeste da je biznis Mirka i Bojane Šijan kojim se njih dvoje sada bave u potpunosti promenio mlađanog Šijana.

AUTOR: SVET časopis

FOTO: ATA images