Goca Božinovska
Svet

July 23, 2021 20:00

By

Goca Božinovska poludela! Mirko Šijan i Bojana Rodić za renoviranje bazena dali deset hiljada evra!

Goca Božinovska poludela!

Goca Božinovska poludela kada su njen sin Mirko Šijan i snajka Bojana Rodić ogromne pare potrošili na renoviranje dvorišta i bazena, a za svega mesec dana treba da postanu roditelji. Goca smatra da su njihovi postupci nezreli, ali ne želi da se meša, kaže komšinica iz Surčina.

STIŽE BEBA, ONI PARE RASIPAJU NA GLUPOSTI

Bojana Rodić

Goca se iznervirala jer smatra da uopšte nije bio momenat da se renovira bazen, ništa nije falilo ni starom. Prvo su ogromne pare dali da srede sprat, a sad su prešli i na dvorište. Stavljali su nove pločice, kupili drvo banane, velike ležaljke od ratana, stavili su sve to u bazen, pa uveče kad upale sija kao Las Vegas. Potrošili su skoro 10.000 evra.Pored bazena ima jedan deo sa ljuljaškom i klackalicom i to sad Bojana i Mirko planiraju da pretvore u parkić za sina.

Pročitajte: Goca Božinovska otkrila da li joj je vreme ZA REMONT, a onda spomenula i svoju drugaricu Zlatu Petrović!

Goca Božinovska

Goca Božinovska poludela

Bojana baš ima stila i Goci se sve to sviđa, nego smatra da preteruju jer sada ih čekaju bitnije stvari. Kaže: ‘Sad kad treba beba da stigne, oni se rasipaju na gluposti’ i u pravu je žena. Ipak su oni mladi, nisu osetili šta znači nemati i šta je borba za dinar, Goca im daje savete, ali niko je ne sluša.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/ SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ŽARKO RADOVANČEV, PRINTSCREEN/INSTAGRAM