Bojana i Mirko Šijan
Svet

March 30, 2022 14:27

By

Goca Božinovska PRIZNALA! “Moja SNAJKA je bolja od Cecine!”

Pevačica Goca Božinovska ne krije sreću zbog braka sina Mirka Šijana i Bojane Rodić, rođenom sestrom Bogdane Ražnatović. Goca često kaže da su joj se ispunile želje, da oženi sina i dobija unuče, zbog čege svoju snajku još više voli.

Goca Božinovska PRIZNALA!

Sve sestre Rodić su divne, ali moja Bojana je najbolja, moram biti pristrasna. Iz divne su porodice, Ceca i ja smo baš imale sreće, mada ni naši sinovi nisu za bacanje, vaspitani, lepi, dobri momci – ispričala je svojevremno Goca Božinovska i istakla kako je njena snajka prava domaćica, i neverovatno joj pomogla dok je Goca čuvala bolesnu majku.

PROČITAJTE: Lažni sjaj estrade! Goca Božinovska raskrinkala kolege! Otkrila istinu o njihovom bogatstvu!

Bojana Rodic i Mirko Sijan

ATAI mages

Bojana je vrhunska domaćica. Pošto dosta vremena provodim kod bolesne majke, kada dođem kući u Beograd bude mi neprijatno koliko je sve čisto i sređeno, moja Bojana sve to odradi. Ja kako dođem, kažem joj: “Boki slobodna si”. Nemam reči, koliko je vaspitana, vredna sposobna, ma dosta me podseća na mene kada sam bila mlada. Ona je čigrica  kao i ja, zato mi se sviđa. Nasmejana ulazi na vrata i odmah me grli, ljubi – ponosno je svekrva Goca pohvalila snaju Bojanu.

Koliko Goca voli i ceni svoju snjaku, kao i njenu porodicu govori i to da su unuka krstili na rođendan Bojanine majke, Danije, što baki Goci Božinovskoj nimalo nije smetalo.

GOCA BOŽINOVSKA

RAJKO RISTIĆ

Mi smo to samo odjednom odlučili, pošto je baka izrazila želju. Bio je njen rođendan. Jedan unuk je rođen na dedin rođendan, pa neka se ovaj krsti na moj, tako je rekla. I što da ne. Bilo je super. O novcu nismo ni razmišljali. Bojana i Mirko su sve sami spremili, kao i prija i prijatelj, a poklon je, bogami, bio lep. Sve što normalno ide za krštenje, bilo je, ali njemu baka svaki dan daje i kupuje. I tek ću. Godišnjica Zoranu je bila 27. novembra, a krštenje dan kasnije – ispričala je tada Goca Božinovska, i odmah zaustavila gradske priče da je dečak kršten na dan kada je ubijen Zoran Šijan, koje su se u tom trenutku pojavile.

PROČITAJTE I: Prekinula ćutanje! Evo šta je Goca Božinovska rekla o veridbi Bojane i Mirka!