drugarica Goce Božinovske svet portal svet
Svet

April 9, 2024 20:45

By

Uništila porodicu: Goca Božinovska ludački volela Šijana, on završio sa njenom najboljom drugaricom

Drugarica Goce Božinovske preotela Šijana

Nakon mnogo godina koje su ih držale na suprotnim stranama, drugarica Goce Božinovske i poznata pevačica navodno su uspele da zakopaju ratne sekire nakon što je Goca pronašla mesta u svom srcu da dugogodišnjoj drugarici oprosti što joj je preotela pokojnog supruga Zorana Šijana i rodila mu sina.

drugarica Goce Božinovske svet portal svet

Ata images

Drugarica Goce Božinovske uništila porodicu pevačici

Nije, doduše, tako razmišljala kada je ranije dala oštru izjavu o svemu što se dogodilo između Gorane i njenog muža.

Pročitajte Konačno priznanje, ljubav Karleuše i Tošića pobedila – Pored mog Duška doživela sam ono o čemu svaka žena mašta

– Ta žena mi je uništila porodicu, ceo život. Bilo je teško, ali ne vraćam se na staro. Odlučila sam da više ne trošim vreme i živce na nepotrebne stvari. Toliko sam dragih i voljenih ljudi koji mi nedostaju izgubila, tako da neke stvari nisu ni približno bolne kao te. Mogu samo da kažem da ona i ja nismo u svađi i da je među nama sve okej. Šta je bilo, bilo je. Treba se radovati, a ne tugovati i vraćati film u prošlost. Uvek sam bila tolerantna i praštala, pa tako i njoj. Oprostila sam, ali nisam zaboravila. Jedno je sigurno, moj Zoran je bio uz mene do kraja – izjavila je pevačica jednom prilikom, a prijateljica Goce Božinovske od tada ipak nije u bliskom kontaktu sa pevačicom.

Drugarica Goce Božinovske bila joj je najbliža

Najbolja drugarica Goce Božinovske i pevačica, bile su prve komšinice sve do 1996. godine, kada je Zoran Šijan ostavio Gocu i decu, ćerku Zoranu i sina Mirka, zbog nje.

Pročitajte: Isplivala slika Bojane Rodić i Zorana Šijana – Topi i najtvrđa srca (FOTO)

Gorana je Šijanu 1999. godine podarila još jednog naslednika, koji je rođen samo tri nedelje pre očevog ubistva. Goca nikada nije branila deci da viđaju svog mlađeg brata, niti je o njemu loše govorila.

AUTOR: SVET

IZVOR: Espreso

FOTO: Bojan Vuković