Bogdana Ražnatović u mlađim danima svet portal
Svet

March 4, 2024 09:00

By

Velikoj ljubavi došao kraj: Imali su planove za budućnost, ali sve se nenadano srušilo

Bogdana Ražnatović u mlađim danima trenirala košarku, zbog povrede odustala

Bogdana Ražnatović, supruga Veljka Ražnatovića uskoro će se ostvariti u ulozi majke po treći put i ponosni roditelji ne kriju svoju sreću što će na svet uskoro stići i treći sin kojem će dati ime Ilijan.

Bogdana je svoj život posvetila sinovima Željku i Krstanu, kao i svom suprugu Veljku, a sudeći prema fotografijama koje ponekad osvanu na društvenim mrežama reklo bi se da Cecina snajka uživa u ulozi u kojoj se našla i da joj je porodica na prvom mestu.

Bogdana Ražnatović u mlađim danima svet portal

Rajko Ristić

Bogdana Ražnatović u mlađim danima trenirala košarku i osvajala medalje

Poznato je da je Bogdana Ražnatović u mlađim danima imala i košarkašku karijeru i da je u tome bila vrlo uspešna, a 2013. godine je počela da se takmiči na turnirima i osvaja medalje.

Sa juniorskom reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu u Vukovaru je osvojila bronzanu medalju, a dve godine kasnije sa klubom Radivoj Korać osvojila titulu prvaka Srbije.

Pročitajte Ovo je sin Saše Popovića – Malo ko zna za njega, ali nasledstvo ga već čeka

Jednom prilikom je u rijalitiju “Ceca i deca” otkrila i razlog zbog kojeg se povukla iz sveta sporta kada je pred njom bila svetla budućnost.

“Mislim da mi je košarka donela dosta toga lepog i mnogo čemu me je naučila. Morala sam prestanem da treniram profesionalno košarku jer sam imala dve teške povrede”, rekla je Bogdana.

“Ponosna sam na to što sam ostvarila sa timom, ali i samostalno kao deo srpske reprezentacije. Ne mogu da kažem da mi nedostaje, jer sada imam neki drugi način života u kom sam se pronašla”, istakla je supruga Veljka Ražnatovića.

Nakon dve teže povrede kolena, Bogdana je 2015. godine odlučila da napusti košarku i završi Višu poslovnu školu, smer finansije i računovodstvo, a vrlo brzo se sa sestrama upustila i u porodičan biznis.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram, Rajko Ristić