Kuhinja Nikoline Pišek svet novine svet portal
Svet

April 27, 2024 14:15

By

Zavirite u impozantnu vilu Nikoline Pišek: Kuhinja izgleda nestvarno, detalji ostavljaju bez daha FOTO

Kuhinja Nikoline Pišek uređena je po njenom ukusu

Za voditeljku Nikolinu Pišek protekle nedelje su bile vrlo uzbudljive. Kako je otkrila putem svog Instagram profila, radovi na uređenju luksuzne vile u zagrebačkim Šestinama se bliže kraju, a Nikolina o svemu redovno obaveštava i svoje fanove na društvenim mrežama.

Kuhinja Nikoline Pišek svet novine svet portal

Ata images

Kuhinja Nikoline Pišek ostavlja bez daha

Nakon smrti supruga Vidoja Ristovića, Nikolina je odlučila da zauvek napusti Beograd i preseli se u Zagreb gde su ranije povremeno boravili.

Voditeljkina vila ima 400 kvadrata sa zemljištem od čak 1.600 kvadrata i opremljena je po najsavremenijim standardima. Takođe ima i ogromno dvorište u kome se nalazi i bazen, pa će ona i njene ćerke u njoj imati potpuni komfor.

U jednoj od poslednjih objava, Nikolina je pokazala i kako izgleda kuhinja koja je uređena po njenom ukusu i željama.

Pročitajte Dragana pokušala da sakrije s kim se viđa posle razvoda od Tonija – Zbog ovog glumca je stigla u Beograd

Nakon što je nekoliko dana na Instagramu snimala kako teku radovi, sada je pokazala kako izgleda ta prostorija nakon što su svi veliki radovi završeni.

Kuhinja Nikoline Pišek svet novine svet portal

Instagram printscreen

Nikolina se odlučila za veliki crni kuhinjski ormar u koji je postavila pećnicu, te belo mramorno kuhinjsko ostrvo koji privlači sve poglede. Dio koji je na prvu skriven od pogleda plave je boje.

Kuhinja Nikoline Pišek svet novine svet portal

Instagram printscreen

“Kao i svako renoviranje, napreduje dosta zeznuto. Imam rok još mesec dana da uselim, a bojim se da to neće biti ispoštovano”, priznala je Nikolina i otkrila da useljenje prolongira zbog zastoja i problema s građevinskim radovima.

Kuhinja Nikoline Pišek svet novine svet portal

Instagram printscreen

“Najbolje je opustiti se i ne kinjiti nikoga, tako da sam to na kraju počela to i da radim. Mislim da ću se useliti u nešto što je relativno prihvatljivo za život i mislim da je zapravo tako najispravnije.

Pročitajte Život teče i posle Vidojeve smrti – Nikolina Pišek progovorila o novom dečku

Treba živeti u nekom prostoru da bi ga onda mogao kvalitetno oplemenjivati inače to sve izgleda generički”, rekla je Nikolina koja se nakon smrti supruga okrenula ćerkama.

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images, Instagram