Nikolina Pišek na sudu
Svet

August 14, 2023 14:09

By

Posle Vidojeve smrti sve je potpuno propalo: Nikolinina vila od skoro 2 miliona u stanju raspada FOTO

Kuća Nikoline Pišek više nije na prodaju

U medijima je pre nekoliko godina osvanula vest da Nikolina Pišek i Vidoje Ristović grade jednu od najlepših i najluksuznijih kuća u Zagrebu. Nažalost, pre nego što su uspeli  u potpunosti da završe dom o kakvom su maštali, voditeljkin supug je preminuo, a radovi su obustavljeni.

Pročitajte Stvarno ponižavajuće – Evo kako izgleda ljubavnica pored koje je preminuo Vidoje Ristović FOTO 

Kuća Nikoline Pišek

Instagram printscreen

Kuća Nikoline Pišek posle Vidojeve smrti stavljena je na prodaju za 1.700.000 evra. Međutim, taj oglas je povučen iako vila nije prodata. Luksuzna vila izgrađena je 2012. godine i prostire se na 420 kvadratnih metara, a nalazi u zagrebačkim Šestinama.
Nažlost, ona danas nije u baš najboljem stanju.

Pročitajte  Nikolina Pišek obmanjuje naciju – Miša Grof otkrio nove detalje o luksuznoj nekretnini u Zagrebu

Kuća Nikoline Pišek

Instagram printscreen

Iako je spolja završena, vila u kojoj niko ne živi ostala je potpuno zapuštena, bez ograde, okružena rastinjem i travom, a dvorište niko ne održava. Iza kuće se nalazi bazen koji je napunjen vodom, iako tamo niko ne živi i enterijer “pametne” kuće nije završen.
Vila se sastoji od ukupno pet soba, odnosno velikog dnevnog boravka, kuhinje koja ima izlaz na bazen, tri spavaće sobe i prostora za osoblje.

Pročitajte Nikolina Pišek se skinula pred godišnjicu smrti supruga – Voditeljki zabranili pristup pomenu Vidoja Ristovića

Kuća Nikoline Pišek

Instagram

Nikolina Pišek se trenutno sa svekrovm Mišom sudi oko imovine njenog supruga, pa nije nemoguće da su upravo zbog toga obustavljeni i radovi i prodaja.

IZVOR: TELEGRAF, KURIR

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM