Suprug Nikoline Pišek
Svet

10 Maja, 2022 21:10

Sanjarenje prekinula iznenadna smrt: Ovo je prelepa, raskošna vila u koju je trebalo da se usele Vidoje i Nikolina

Suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović iznenada je preminuo u 44. godini

Da je sreća bila na njihovoj strani, njih dvoje bi sada uživali u novoj renoviranoj vili. Planirali su da se sa ćerkom Unom presele iz Beograda u Zagreb, ali nažalost to nisu uspeli da ostvare. Nikolina je nedavno na svom „Instagram“ profilu pokazala kako izgleda kuća od 500 kvadrata, a ona je tada i otkrila detalje selidbe.

Adaptacija dugo traje, toliko da sam već u neverici kako ću živeti kada završe radovi. Uglavnom, ono što drugi mrze ja obožavam. Ima li išta lepše nego stajati na gradilištu dok se stvara nešto novo i prekrasno – rekla je nedavno Nikolina Ristović za „Story.hr.“

Pročitajte: Isplivale tajne o Vidojevom ocu: Evo zašto Arkan nije žalio da Miši Grofu da bogatstvo

– Svojoj sam kući pristupila dosta štreberski i ziheraški u fazi priprema. Kreativnosti ne nedostaje, imam sjajnu ekipu oko sebe i od početne ideje da samo malo osvežim ionako dobar prostor koji je potpuno logično i zdravo projektiran, dogodilo se da se dosta toga menja. Ide se na koncept pametne kuće koja će sama proizvoditi potrebnu energiju i razmišljati umesto mene. Divno, zar ne? Već ima toliko karaktera da joj moram dati neko ime – rekla je voditeljka koja je rekla da otkrila da je sama osmislila i samoodrživi vrt.

Pročitajte: Nikolina Pišek o problemima u braku: Naučila sam da se svađam sa Vidojem

Zvuči suludo, ali ideja mi je da ne posedujem kosilicu, da biljke budu pomno odabrane i komplementarne pa da baštovan dođe jednom ili dvaput godišnje radi minimalnog orezivanja. Javiću vam jesam li u tome uspela – doda je.

Odluka o preseljenju iz Beograda u Zagreb nije jednostavna, ali su se odlučili na život u Hrvatskoj jer je mirnija, manja i jednostavnija sredina za vaspitanje deteta i praćenje vanškolskih aktivnosti.

Pročitajte: Poslednja objava Vidoja Ristovića tera suze na oči! Evo šta je radio nekoliko sati pred smrt!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikolina Pisek (@nikolina_pisek)

Podsetimo, Ristović srpski istoričar umetnosti i suprug hrvatske voditeljke i glumice Nikoline Pišek iz prvog braka ima ćerku Mateu koja se takođe oglasila povodom tatine smrti…

Dragi tata, neka ti moja beskrajna ljubav bude vodilja među zvezdama, a ja ću gledati u nebo i znaću da me čuvaš. Mirno putuj nebeskim prostranstvima, a mama i ja ćemo te zauvek nositi u svojim srcima. Tvoja Matea i Lana – stoji u čitulji.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen