Brak Snežane i Milana Borjana
Scandal

April 14, 2022 18:12

By

Sudbinska ljubav ih je povezala, ali nije uvek bilo tako: Snežanina porodica je mrzela Borjana, bio je Hitler za njihovu familiju

Brak Snežane i Milana Borjana oduvek intrigira javnost a sada su isplivali i novi detalji

Snežana i Milan Borjan važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a o svom braku neretko otvoreno govore za medije. Tako je i sada u svojoj velikoj ispovesti Snežana otkrila brojne nepoznate detalje iz svog privatnog života, ali i početku romanse sa slavnim golmanom Crvene zvezde.

Pročitajte: Usred priče o razvodu Jelene Karleuše, oglasila se i porodica Karić! Evo šta kažu o bivšoj snajki!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Brak Snežane i Milana Borjana – Sudbinska ljubav 

Snežana Borjan koja užica u braku s pomenutim golmanom istakla je u svojoj ispovesti da je uvek govorila da nikada ne bi bila s mlađim muškarcima a pogotovu s fudbalerima. Međutim, kako kaže naš narod, od čega bežiš to te i snađe. Život ju je demantova i Snežana se zaljubila u pet godina mlađeg golmana Milana Borjana.

– Neki su mi se fudbaleri udvarali, ali mi niko nije privukao pažnju. Imala sam mantru da nikada neću ući u vezu sa fudbalerom, niti da ću se zabavljati sa mlađim muškarcem – započela je Snežana koja je potom objasnila ko je “kumovao” njihovom susretu.

Pročitajte: Nema povratka na staro: Karleuša neće živeti u stanu koji je delila sa Duškom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Za sve je kriv moj brat Nenad, preko koga sam upoznala Milana. Brat je imao neverovatnu karijeru, ali je u mađarskom klubu Videoton doživeo strašnu povredu očnog dna. Nakon toga, vraća se u Srbiju. Imao je operaciju, posle koje mu se vid vratio. Zaigrao je za Radnički iz Niša, gde je bio prvi golman i kapiten. Ali u jednom trenutku mi javljaju da će Nenada zameniti neki kanadski reprezentativac Milan Borjan. I zaista, ubrzo ga je skinuo sa gola. Bila sam besna i ljuta. Cela moja porodica ga je mrzela! Bio je Hitler za našu familiju – prisetila se kroz osmeh Snežana za “Hit Informer.”

Pročitajte: Ljubav sudbinska i neizbežna! Ovako su upoznali Marinko i Slavica!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Brak Snežane i Milana Borjana – Ljubav na prvi pogled

Ljubav sa Milanom desila se ubrzo. I dan-danas žive u skladnom braku u uzajamnoj ljubavi i porodičnoj harmoniji.

– Odmah smo se svideli jedno drugom. Počeli smo da se dopisujemo, a za nekoliko dana pozvao me je da dođem u Niš na roštilj. Pristala sam, a otac me je pitao: ‘Ti opet ideš u Niš? Za dve godine nisi toliko puta išla kod brata. Tebi se sigurno neko tamo sviđa. Jedino može onaj Milan Borjan, on je svetski čovek.’ Odlično me je poznavao. Kada smo se našli u Nišu, pomislila sam: Bože, udaću se za ovog čoveka – pričala je, pa dodala i da su na početku veze živeli u njenom stanu, jer Milan nije bio u zavidnoj finansijskoj situaciji.

Pročitajte: Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković: Naša ljubav jača od afera!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

– Kada smo počeli da se zabavljamo, Milan je živeo kod mene u stanu. Nije bio u dobroj finansijskoj situaciji, jer je sav novac koji je imao potrošio na putovanja, izlaske… On to svima priča, nije ga sramota. I bolje što je bilo tako, jer smo sve zajedno stvorili. Možda naša ljubavna priča ne bi opstala da je bio fudbaler koji je igrao za neki svetski klub – objasnila je iskreno Snežana u svojoj iskrenoj ispovesti.

AUTOR: SCANDAL

FOTO: Instagram / Instagram Screenshot