Sestra Ksenije Pajčin
Svet

12 марта, 2022 15:15

Na prsten je dao bogatstvo, a planirali su SVADBU i decu? Romansa Ksenije Pajčin i Kristijana Golubovića i danas intrigira!

Za nekoliko dana navršiće se 12 godina otkako nas je na tragičan način napustila pop zvezda Ksenija Pajčin, koju je te 2010. godine ubio dečko Filip Kapisoda, a potom je izvršio samoubistvo. Ova vest je potpuno šokirala javnost, a publika, porodica i prijatelji se ni danas ne mire sa činjenicom da su je zauvek izgubili. Kolege su Kseniju opisivali kao neponovljivu, energičnu, unikatnu, fatalnu, a tome mogu posvedočiti i poneki muškarci sa javne scene, koji su bili „smrtno“ zaljubljeni u nju. Jedan od njih je i Kristijan Golubović, koji je tokom učešća u „Zadruzi 4“  neretko cimerima dočaravao kakav je trag Pajčinova ostavila na njegovu mladost.

Pročitajte: REKONSTRUKCIJA SVIREPOG UBISTVA KSENIJE PAJČIN: Detalji tragedije LEDE KRV U ŽILAMA!

 – Kristijan Golubović devedesetih je harao po vrelom asfaltu i bio je jedan od najpoželjnijih muškaraca u to vreme. Pored toga što je bio krimos, žene su ga volele zbog šarma i energije koju je posedovao. On je mogao da bira koju je hteo, prstom da pokaže, sve su bile njegove. Pevačice su se ložile ne njega, samo tako. Svaka sa estrade je želela da bude njegova, a on ih je samo koristio i nastavljao dalje. Samo je Ksenija Pajčin uspela da ga zaludi toliko da nije znao gde se nalazi. Bila je bomba energije za njega. Jedino je ona mogla i umela da ga isprati energijom koju je posedovala. „Kad je vidim, meni udari krv u glavu, ne mogu to rečima da objasnim. Ona je ikona i ideal žene za mene. Mislim da je rođena da bude moja, da mi rodi lepu decu i ostane moja do kraja života“, pričao mi je on tada, otkriva jedan od momaka koji je u to vreme bio u njegovoj grupi, koja je harala po prestonici. Pevačica i on su se spojili prilikom jednog izlaska na popularni splav – piše portal „Republika“, a onda i otkriva kako je trebalo da se završi ova romansa.

Kristijan Golubovic

BOJAN VUKOVIĆ

– On se nije smirio dok joj nije prišao, ma, samo je hteo da je gleda, nije želeo ništa više. Samo da bude pored njega. Ona je osetila da je slab na nju, ali ona se samo igrala, nije htela ništa baš ozbiljno s njim. Želela je da se poigra i da se provede. Stvari su otišle predaleko. Kristijan je pričao da će da je zaprosi, da će da padne na kolena pred nju i da će joj dati ceo svet. „Kupio sam skup prsten, vredi celo bogatstvo, ona zaslužuje da bude kraljica. Ima da je zaprosim, a onda ćemo da pravimo veselje u ‘Hajatu’. Ima da napravim svadbu za mnogo zvanica. Sve će biti skupo i luksuzno. Jedva čekam da bude moja žena i da pravimo decu“ – prenosi izvor blizak Republici.

No, ova priča se nije završila slavno, jer je Ksenija navodno otišla s drugim, Zvezdanom Slavnićem, naslednikom košarkaša Zorana Moke Slavnića.

Pročitajte: Oštar sud Saše Vidića odjekuje do Torina: Kreator OCENIO stajlinge sa „Pesme za Evroviziju“ – ovo će boleti! (FOTO)

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Youtube/Printscreen