Razvod Meline i Harisa svet portal svet
Svet

April 8, 2024 20:45

By

Melina dva puta bežala od kuće, treći put bio koban: Evo šta se ranije dešavalo između Harisa i supruge

Razvod Meline i Harisa i dalje potresa domaću javnost

Razvod Meline i Harisa posle 22 godine braka izazvao je veliku pažnju, a detalji iz njihovog života sve više intrigiraju javnost.

Razvod Meline i Harisa svet novine svet portal

Ata images

Razvod Meline i Harisa – Tema oko koje ima toliko spekulacija 

Haris je u svojim obraćanjima nakon razvoda otkrio da je Melina napustila njega i porodični dom na Senjaku, u koji je on ostao da živi sa njihovom decom – ćerkom Đinom i sinom Kanom Džinović.

Pročitajte Jovana Jeremić otkrila – Jelena održava brak sa Duškom jer je to Divnina poslednja želja, ali može ona bolje

Kako je ispričao, Melina Džinović je danima iznosila garderobu, torbe i nakit iz kuće, a razloge zbog kojih ga napušta nije otkrivala. Ona je pobegla iz doma u trenutku kada Haris nije bio kod kuće kada je ona definitivno napustila vilu.

Razvod Meline i Harisa svet novine svet portal

youtube printscreen/K1 Televizija/Goca Show

– Ona je napustila mene, a ne ja nju. Ona zna razloge. Bilo mi je možda teško pre godinu dana, godinu i po dana, jer mi se razbija porodica. Svi živimo tu, jedino se gospođa iselila svojom voljom – rekao je Haris i dodao:

Pročitajte Ćerka Harisa Džinovića je ista tetka – Melina srećna što nije na nju

– Nije se pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Ja sam se čudio, ne vidim nikakav razlog, ako neko neće sa njim, bar može reći, dobar dan, doviđenja, prijatno, ali ni toga nije bilo, ništa. Posle svega što sam uradio nema tona, slika se možda pojavi, ali ton je mrtav.

Razvod Meline i Harisa svet novine svet portal

Ata images

Razvod Meline i Harisa – Dva puta bežala od kuće

Inače, ovo Melini nije prvi put da napušta porodični dom bez reči. Naime, ona je i iz svoje rodne kuća pobegla kako bi se udala za Harisa.

Pročitajte Prvi rođendan bez majčinog zagrljaja – Haris Džinović sinu napravio proslavu, ali Meline nema nigde (foto)

Naime, kako je Haris bio stariji od nje 30 godina, njeni roditelji nisu podržavali njenu vezu. Vezu su započeli dok je Melina bila na fakultetu, a svojim roditeljima nije saopštila da će se udati za pevača, već je samo pobegla iz kuće, o čemu je i sama jednom prilikom govorila.

Razvod Meline i Harisa svet novine svet portal

Ata images

– To je naslov izvučen iz konteksta zato što nije bila poenta da moja mama nije bila za brak. Kao prvo, ja sam pobegla od kuće, tako da ne vidim šta je žena trebala da se slaže sa čovekom kojeg ne zna.

Pročitajte Počinje borba za kuću – Evo kako će sud deliti imovinu Harisa i Meline

– Moja majka nije bila za udaju pre nego što ja diplomiram. To nije vezano za Harisa, to je nešto što vam kažu kad imate 18 i kad krenete na fakultet – ispričala je modna kreatorka pre nekoliko godina za “Premijeru”. Treći put je ipak bio koban po brak, sada je razvod Meline i Harisa glavna tema svih medija, kolega, prijatelja i nažalost, njihovih poridica…

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: ATA images