Svet

20 Februar, 2022 15:00

Agonija se nastavlja! Tanji KARIJERA DOŠLA GLAVE, Dušan ponovo OTIMA SINOVE?

Tanja Savić nalazi se trenutno u Americi na turneji. Iako su nastupi posećeni, gazde lokala i ona zadovoljno trljaju ruke, međutim, pevačica navodno ponovo prolazi kroz stresan period! Bez obzira što su joj deca dodeljena, zapravo vraćena, njen suprug Dušan se ne miruje – ne bira načine da joj napakosti i ponovo uzme sinove Dušana i Đorđa! I sve to iz daleke Australije!

Tanji presela turneja u Americi – Dušan njen službeni put iskoristio za otimanje dece?

Foto: Rajko Ristić

Dušan je otovoreno priznao da će se truditi da decu vrati kod sebe, a to sad navodno i radi. Prvo je po medijiama plasirao priče gde je Tanju ocrnio najstrašnije. Da li je to istina ili ne, samo oni znaju, ali kad je video da ona neće da odustane od svoje dece, on navodno traži svaki način i rupu u zakonu da naslednike dovede opet kod sebe. Tako je sad iskoristio i situaciju dok je Tanja u Americi, pa će videti sa svojim advokatima, da to okrene protiv nje.

Dušan, po navodima dobro obaveštenog izvora aludira na to da je predstavi kao lošu majku koja ostavlja svoju decu zarad posla i karijere.

– Da bude predstavljena kao majka koja je ostavila svoju decu na dve nedelje i otišla u drugu zemlju. Nema sumnje da su deca lepo zbrinuta, Tanjina sestra Bilja vodi računa o njima, baš kao i rođeni brat Nemanja, a uostalom, garant uskaču za sve što treba i njeni roditelji. Ali, Dušan može da ide sa pričom da dok su deca bila kod njega ni jedan dan se nije odvajao od njih, da je bio roditelj za uzor, radio domaće zadatke sa njima, i kako već sve to ide. Tanja veruje da joj ovo putovanje neće presesti, uostalom otišla je da radi, a ne u provod, ali je takođe svesna da joj dodatan stres zbog svega ne gine – ispričao nam je izvor.

PROČITAJTE: Porodična TRAGEDIJA Draška Stanivukovića! Tanja Savić nije uz njega?

Foto: Rajko Ristić

Podsetimo se, Dušan Jovančević još uvek zakoniti suprug Tanje Savić, šokirao je javnost kada je pre više od godinu dana na prevaru oteo njihove sinove Maksima i Đorđa i bez pevačicinog znanja ih odveo u Australiju. Nakon više od godinu dana teške borbe i agonije, Tanja je dovela svoje sinove u Srbiju, a njen suprug se tada oglasio za „Alo!“ i prokomentarisao:

– Dobro sam, živ čovek se na sve navikne. Deca mi daju snagu i zbog njih moram da budem jak! Šta nas ne ubije ojača nas sigurno. Naravno da mi nedostaju Maksim i Đorđe, oni su život moj, zbog njih i postojim! Kod mene ne postoji granica šta bih za porodicu učinio. Čak bih i decu oteo od majke – rekao je gordo tada Jovančević i dodao kako ga sinovi stalno zovu.

– Non-stop me zovu. Pratio sam ceo njihov let preko interneta sve dok se nisu spustili na aerodrom u Beogradu. Deca i ja smo mnogo vezani, nisam samo njihov otac, mi smo najbolji drugari – šokirao je Jovančević svojim izjavama, koji navodno ponovo, kako smo maločas pomenuli pokušava da dodđe do dece.

Foto: Rajko Ristić

S druge strane, Tanja Savić nije krila svoju sreću otkako je vraatila sinove u svoj prodični dom, a u izjavi za Alo! samo je kratko poručila:

– Možete samo da pretpostavite kako se osećam. Ne mogu rečima da opišem koliko sam ispunjena i srećna. Sve je sada u najboljem redu – rekla je tad Tanja iskreno.

Nakon što je uplivala u mirniji period, mesecima unazad nagađa se da li je lepa pevačica u ljubavnoj vezi s Gradonaččelnikom Banjaluke, Draškom Stanivukovićem. Ove napise nijedno od njih dvoje nije potvrdilo, a  svakodnevne spekulacija navode da su ove priče istinite. Nedavno smo imali i Draškovo navodno priznanje da će oženiti Tanju Savić, međutim sve je ostalo na ovim okolnim govorkanjima.

Šta je prava istina i da li ćemo ikada saznati, ostaje da vidimo…

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić / Ata Images