tanja savić
Svet

February 5, 2022 16:00

By

SKANDALOZNO! Tanja Savić voli oženjene? Poznatom pevaču htela da rasturi brak?!

Tanja Savić našla se u centru skandala kada je isplivala njena navodna afera sa oženjenim biznismenom, vlasnikom lanca pekara, dok je još bila u zajednici sa mužem Dušanom Jovančevićem.

TAnja SAvic

RAJKO RISTIĆ

Pevačica je biznismenu navodno rasturila i brak, a ovo joj nije prvi put da lovi oženjenog. Dve godine se zabavljala sa kolegom Stankom Nedeljkovićem Bađijem, koji je uprkos svemu ostao sa ženom. Iako nije nikada želala da prizna tu vezu, pevač je jednom prilikom sve ispričao.

Molim vas o njoj nemojte ništa da me pitate! Jesam pričao o vezi sa Tanjom i zbog toga sam mogao da se razvedem, mogla je da me košta braka. Jedva sam se tada pomirio sa ženom, molio je da ne podnese papire za razvod braka. Rekla mi je ako još jednom pomenem Tanjino ime – odmah razvod! Ne mogu i ne smem da pričam ništa, razumite meobjasnio je tada za medije Bađi.

Ona je Bađija upoznala još dok se takmičila u Zvezdama Granda, a raskinuli su kada je započela vezu sa kolegom Darkom Filipovićem. Sada je procurela vest da je Tanja muža varala sa vlasnikom lanca pekara, zbog čega ga je žena ostavila, a Savićeva je navodno u vezu s bogatim biznismenom uplovila kada je uveliko imala probleme u braku i kada su svađe s Dušanom bile gotovo svakodnevne. Ono što je činjenica jeste da pevačicu očigledno privlače zauzeti muškarci. Dušan kaže da uopšte nije iznenađen saznanjem da ga je pevačica varala. Naprotiv, on je izneo da je bila u vezi i sa taksistom dok su živeli zajedno.

BOJAN VUKOVIĆ

To nije ništa novo. Bio je i taksista. Ali, svakako ona više nije moja briga i problem. Ja sam se, hvala Bogu, oslobodio njenih lanaca. Našao sam sebi mir, ljubav i sreću u životu. Sad sam se maksimalno posvetio sebi i radim na svojim snovima i ciljevima. Kada smo počeli da se zabavljamo, ona je njega prevarila sa mnom. Kad se vratila iz Australije od mene, nastavila je da se viđa sa njim. Ona mi je lično to priznala. Slobodno napišite sve od reči do reči kako sam vam rekao. Ja znam ko je taj čovek -poručio je on.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ/BOJAN VUKOVIĆ/ATA/IMAGES