Brak Dragane Mirković svet portal svet
Svet

April 18, 2024 09:00

By

Sve je žrtvovala zbog njega a njemu je bilo važno samo ovo… Sada je jasno zašto je brak Dragane i Tonija pukao

Ljubav Tonija i Dragane više ne postoji

Brak Dragane i Tonija Bijelića trajao je preko tri decenije a danas svi pišu o njihovom razvodu. Sve vreme njihovog trajanja uspešno je odolevao izazovima a sa ove vremenske distance prilično se davnim čini period kada je ovaj biznismen zaprosio poznatu pevačicu. Ipak, i ne tako davno pevačica je umela da se priseti njihovih početaka i sa nostalgijom u duši progovori o prvim danima njihove sreće… Kako je izgledala ljubav Tonija i Dragane i kako je o njoj govorila i sama pevačica, prisetite se.

Ljubav Tonija i Dragane svet novine svet portal

Foto: Instagram

Ljubav Tonija i Dragane – Ništa nije slutilo na kraj 

Pre nekoliko godina, u žaru strasti i ljubavi, pevačica u jednom intervjuu prisetila detalja prosdibe i mnoge iznenadila. Ljubav Tonija i Dragane delovala je bez kraja.

Pročitajte Neda Ukraden o ljubavi s Tonijem Bijelićem, iako je mlađi – Našao mi se pri ruci

– To je zaista bilo neobično. Divno je kad se čuveno pitanje „hoćeš li da se udaš za mene“ izgovori u nekom romantičnom ambijentu, ali ko kaže da tako mora? Toniju je to pitanje „izletelo“ dok smo čekali da se upali zeleno svetlo na semaforu, usred neke moje priče, ja sam uz osmeh rekla „da“, i to je bilo to. Bilo je interesantno, smešno i za mene romantično. Doduše, potrudiću se da moj sin jednog dana buduću ženu ne zaprosi baš na semaforu – kroz smeh je ispričala pevačica, ali brak Dragane Mirković i Tonija tokom svih ovih godina dokazuje da su nekad dugovečniji oni brakovi koji započnu na neobičnim temeljima nego oni sa klasičnim romantičnim pričama, pisao je ranije “Story” a preneo Espreso.

Ljubav Tonija i Dragane svet novine svet portal

Instagram

– Prvih šest meseci našeg zabavljanja mnogo smo pričali jer sam ja živela u Beogradu, a on u Beču. Bili su to sati i sati telefonskih razgovora, tokom kojih smo shvatili da govorimo istim jezikom. Možete misliti koliko nas je koštalo, jer su međunarodni razgovori bili veoma skupi – takođe je kroz smeh rekla Dragana.

Pročitajte Zloupotrebljena sam – Dragana Mirković i Toni Bijelić pogođeni Manuelinom odlukom, desila se strašna stvar

Ipak njihov brak na početku nije bio onakav kakvim su ga mnogi zamišljaju…

Ljubav Tonija i Dragane svet novine svet portal

Instagram

Ljubav Tonija i Dragane – Hrabra pevačica zbog ljubavi napustila Srbiju

– Činjenica je da sam zbog ljubavi otišla iz Srbije, ali mi nije bilo nimalo lako da se odlučim na takav korak. Iz prelepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje. Ljubav Tonija i Dragane odolela je vremenu, a pevačica je skupila svu hrabrost i strpljene i prihvatila sve što voli njen tadašnji suprug.

Pročitajte Dragana Mirković pomera granice humanosti – Emotivnim rečima otpočela je turneju, a ono što je uradila niko pre nje nije

– Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu. Da li ste svesni koliko sam rizikovala? Sada, kad se u mislima vratim u taj period, shvatim koliko sam bila hrabra – rekla je pevačica.

AUTOR: SVET

IZVOR: Svet

FOTO: Ivan Vučićević