Uskrs u Sekinom domu svet novine svet portal
Svet

April 30, 2024 11:45

By

Uskrs u domu Seke Aleksić više nije kao pre, Veljko izlazi iz vile: Pevačica ispratila muža FOTO

Uskrs u Sekinom domu biće za pamćenje

Seka Aleksić sa suprugom Veljkom Piljikićem i sinovima Jakovom i Jovanom živi u Staroj Pazovi gde su napravili svoje malo carstvo. Osim bazena, palmi u dvorištu, igrališta za decu, folk zvezda napravila je i svoju baštu u kojoj je zasadila luk i zelenu salatu, a u poslovima oko bašte joj pomažu i deca i muž. Uskrs u Sekinom domu sprema se naveliko…

Uskrs u Sekinom domu svet novine svet portal

Instagram

Uskrs u Sekinom domu je skoro pa spreman 

Seka je snimila svog starijeg sina u bašti dok pomaže oko zalivanja, a kasnije je pokazala i jariće. Naime, ona je spontanim snimkom čak stala i na kraj glasinama da u njenom braku nešto ne štima, budući da je u kadar upao i Veljko, njen suprug koji se uputio kao izlazu iz vile, tačnije napred kad drugom kraju prelepog doma. Nije poznato, inače, da li se u tom pravcu nalazi glavni ulaz u njihov dom ili je sporedni ulaz u pitanju. Kako možemo da primetimo, ovo će biti jedan od najlepših Uskrsa budući da je Seka sve obezbedila namirnicama, domaćeg porekla. 

Pročitajte Brena je nadobudna, druži se iz interesa – Pevačka zvezda bez zadrške oplela po Lepoj Breni

Osim toga, pevačica u dvorištu ima i kokošinjac koji je na poklon dobila od svog supruga a Uskrs u Sekinom domu biće nezaboravan jer je pevačica sve na vreme pripremila.

Uskrs u Sekinom domu svet novine svet portal

Instagram

Uskrs u Sekinom domu svet novine svet portal

Instagram

Pripreme za Uskrs u Sekinom domu su već u jeku, a putem Instagram pokazala je i jaja koje su snele koke. U dvorištu je veliko drvo smokve, a nema sumnje da bi svako poželeo da uživa u raju u kom trenutno živi pevačica daleko od buke i gradske vreve.

Uskrs u Sekinom domu svet novine svet portal

Instagram

Uskrs u Sekinom domu  – Vila u Staroj Pazovi vredi pola miliona

Seka Aleksić živi u velelepnoj vili, koja navodno vredi pola miliona.

Seka je, podsetimo, 2009. godine na placu od skoro 100 ari, u blizini Stare Pazove, počela da gradi, kako ga je nazvala, svoj dvorac iz snova. Vila sa bazenom, koja, kako se priča, vredi oko 500.000 evra. Dok mnogi priželjkuju vile, stanove, luksuzne automobile i putovanja, pevačica Seka Aleksić je imala samo jednu želju i to veoma skromnu. Naime, kada je u aprilu mesecu suprug Veljko pitao šta želi za rođendanu Seka je bila kratka i jasn – “kokošinjac”. Iako je Piljikiću njena želja delovala kao smešna, rado joj je ispunio, te je danas u njen dom stigla mala, slatka kućica za koke, što je pevačica podelila sa svojim pratiocima na Instagramu.

Pročitajte Seka Aleksić na sav glas o Karleuši: Epilog petnaestogodišnjeg sukoba o kom Jelena mudro ćuti

I dok je Aleksićeva želela samo običan kokošinjac, ne da bi predstavljao ukras u njenom dvorištu, već da bi u njemu hranila koke, koje će obezbediti domaća jaja za njenu decu, dizajnerka Elena Karaman je dom za pomenute životinje zamislila potpuno drugačije.

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić