Priznanje Tanje Bošković svet novine svet portal
Svet

May 19, 2024 18:15

By

Potresno priznanje Tanje Bošković: Preživljavam siromaštvo, svu snagu sam potrošila

Priznanje Tanje Bošković o teškom životnom periodu

Tanja Bošković se svojim glumačkim talentom ostvarila u brojnim filmovima, glumačkim serijama i pozorišnim predstavama. Smatra se jednom od najcenjenijih i najtalentovanijih glumica na našim prostorima.

Priznanje Tanje Bošković svet novine svet portal

Antonio Ahel/ATAImages

Priznanje Tanje Bošković o problemima u životu

Poznatu glumicu život uopšte nije mazio. U više navrata govorila je o svim nedaćama sa kojim se susrela, a svojevremeno je pričala o periodu života kada se suočila sa glađu i siromaštvom.

Tokom gostovanja u emisiji „Među nama”, ona je priznala da je zbog svih problema kroz koje je prošla u životu očvrsnula i postala neustrašiva.

“Ja sam neustrašiva zato što sam stara. Zato što mi više ništa ne zavisi ni od koga. Ja mogu da živim bez struje sa šačicom hrane. Dobre sam građe, materijala i mogu da preživim. Preživela sam bombardovanje, preživela sam glad, preživljavam siromaštvo. Sve sam preživela i i dalje imam snagu. Nemam više onako jako mišiće.

I nisam više onako glasna, prosto zato jer je postalo moda da se govori glasno, nesuvislo i krajnje nekorisno za čitav moj narod”, rekla je Tanja i dodala da je sve bitke skupo platila i shvatila da je vreme da se povuče.

Priznanje Tanje Bošković svet novine svet portal

Ata imagesa

“Umorila sam se. Ja sam sve svoje bitke izvojevala. Sve sam ih platila živom džigericom. Svu sam snagu potrošila. Bila sam glasna, bezobrazna, glupa i sve što treba. I onda je došao jedan dan. Rekla sam neću više. Treba da pružimo nekim drugim ljudima da biju svoje bitke. Zalaganjem celog bića, za bolje drugog mi ćemo postati bolji”, ispričala je glumica.

Pročitajte Definicija lepote ogleda se u fotografiji koju Tanja Bošković krije ceo život, evo šta je na njoj FOTO

Jednom prilikom je u emisiji “Balkanskom ulicom” pričala o životu, a priznanje Tanje Bošković o tome kako nikada nije štedela novac, izazvalo je dosta pažnje tada.

“Para nikad nisam imala, pa ko je video bogatog glumca sem ako je trgovac. Nisam bogata i nikad se nisam bavila da to budem, ali sam bogata u potpuno drugom smislu. Žena sam koja troškari, volim da recimo napravim terasu, volim lepotu i sve što sam zaradila uložila sam i dala. Odgajila sam svoju decu, putovali su po belom svetu, vrlo sam bogata u tom smislu. A pare nisam skupljala za crne dane nikada, niti mi trebaju za tako nešto”, rekla je u emisiji “Balkanskom ulicom”.

 

AUTOR: Svet

FOTO: ATA images