Krštenje sina Veljka Ražnatovića svet novine svet portal
Svet

May 29, 2024 13:00

By

Pala je konačna odluka, Ceca je nemoćna: Želja Veljka i Bogdane biće ispunjena i kad je četvrto dete u pitanju

Krštenje sina Veljka Ražnatovića obaviće se uskoro

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana Ražnatović nedavno su dobili trećeg sina kom su dali ime Isaija. Mali Isaija je na svet došao 14. maja ove godine, a Veljko je sada na Instagramu otkrio kada će naslednika krstiti. Krštenje sina Veljka Ražnatovića održaće 28. juna ove godine, na Vidovdan.

Krštenje sina Veljka Ražnatovića obaviće se u skorije vreme

Povodom rođenja malog Isaija bila je organizovana proslava u vili na Dedinju.

Pročitajte Gudelji ponovo u Cecinoj vili – Otkrivamo sve detalje sa Anastasijinog i Nemanjinog venčanja (foto)

Na proslavi koja je trajala do kasnih večernjih sati prisustvovale su i brojne javne ličnosti među kojima je bila kuma Svetlane Cece Ražnatović, Viki Miljković.

Krštenje sina Veljka Ražnatovića svet novine svet portal

Photo: M.M./ATAImages

Podsetimo, Bogdana Ražnatović treći put se porodila carskim rezom, a ona i Veljko sinu su dali ime Isaija, koje ima snažno značenje.

Inače, Ceca je tada otkrila kako je Bogdana podnela porođaj.

– Čule smo se više puta danas. Brzo se probudila iz anestezije. To je žena zmaj, nisam ni sumnjala – rekla je folk diva, a onda progovorila o nesvakidašnjem imenu koje su Bogdana i Veljko dali nasledniku:

– Što bih se pitala za Veljkovo dete? Prelepo je ime i nesvakidašnje.

Krštenje sina Veljka Ražnatovića svet novine svet portal

Photo: F.S./ATAImages

Ceca je pravila koncert posle slavlja zbog rođenja unuka, a sada se dotakla i muzičkog takmičenja “Zvezde Grand” i njihovoh pripremanja za finale:

Krštenje sina Veljka Ražnatovića – Porodica blagoslovljena decom

– To su sve lepi razlozi za slavlje, i daće Bog da ih imamo još više, kao i da se družimo, slavimo i veselimo uz muziku, to je smisao života. Ova nedelja mi je poslovno bila baš naporna. Radila sam sa kandidatima, bliži se polufinale, još malo i finale, brojimo sitno i doterujemo sve te kandidate. Svaki mentor navija za svoj tim što je i prirodno. Biće mi naporan tempo, a od 23. maja ću imati tri dana slobodno – rekla je Ražnatovićka, pa spomenula Bogdanu i otkrila koliko je srećna zbog prinove.

Krštenje sina Veljka Ražnatovića svet novine svet portal

Ata images

– Svi su presrećni, još se privikavamo na novog člana porodice, gledamo ga kako spava, jede, kao i svaka beba – ushićeno je rekla folk zvezda.

Cecina kuma, Viki Miljković i Maja Berović su bile gošće na slavlju zbog rođenja unuka, a pevačica je saopštila kad će četvro unuče:

Pročitajte Osmeh sve govori – Bogdana i Veljko se oglasili iz bolnice, Ražnatovićka nikad nije bila lepša (foto)

– Maja je super lik, drug i laf. Za Viki ne moram da pričam, mi se poznajemo od malih nogu. Još nekoliko kolega je trebalo da bude tu, ali su bili na odmoru, neki na nastupima. Ali kako je krenulo, sad će i četvrto, pa ćemo se brzo okupiti. (smeh) Šalim se, trebalo bi da napravi pauzu zaista i mislim da planiraju podužu, načula sam dok sam se šunjala kroz kuću – zaključila je Ceca Ražnatović.

Krštenje sina Veljka Ražnatovića svet novine svet portal

Ata images

Veljko Ražnatović poznat je kao brižan i nežan suprug koji vodi računa o zdravlju svoje supruge Bogdane, međutim kada prođe neko vreme Veljko i Bogdana ipak će sami odlučiti šta je najbolje uraditi kada je u pitanju četvrto dete. A ne sumnjamo da će im želje biti ispunjene ali i da će slušati preporuke lekara. 

AUTOR: SVET

IZVOR: BLIC

FOTO: Rajko Ristić