Marija Kulić bolesna svet novine svet portal
Svet

May 31, 2024 14:30

By

Marija Kulić u tajnosti boravi u manastiru, moli za izlečenje: Ovo je moj poslednji spas…

Marija Kulić bolesna potražila spas u manastiru

Marija Kulić bolesna ali je smogla snage da ode i potraži snagu za predstoječu bornu. Marija Kulić trenutno boravi u Grčkoj a posetila je Eginu gde se u manastiru pomolila za svoje zdravlje.

Marija Kulić bolesna spas traži u manastiru

– Da, posetila sam manastir Svetog Nektarija Eginskog gde se molim za izlečenje od opake bolesti, kao i brojni ljudi koji dolaze sa svih strana sveta ovde. Posvećujemo sve manastire ovde u Grčkoj. Ovde sam sa najmlađom ćerkom. Ovde je odlično. Siniša i ćerka su sa Željkom. Ja sam ovaj put na Eginu mesecima planirala, a onda sam videla i humanu misiju Nikole Rokvića koji je ovde bio nedavno. Smatram da je jedini spas ovde – otkrila je Marija.

Marija Kulić bolesna svet novine svet portal

Ata images

Podsetimo, iako je Marija Kulić bolesna prethodnih godina cimeri su je nekoliko puta krivično gonili zbog agresivnog ponašanja, a zbog psihijatrijskih dijagnoza koje su veštačenjem utvrđene, sud je nedavno doneo odluku da se Kulićeva leči sa slobode.

Međutim, kako “Blic” saznaje, ta presuda bi uskoro mogla da se preinači, a Miljana da se nađe iza rešetaka nakon što je ponovila isto delo i fizički nasrnula na repera Nenada Aleksića Ša. Miljanina majka, u užasnom je stanju otkako je reper pokrenuo postupak, a prema rečima našeg izvora, učiniće sve da od odustane od tužbe. Marija Kulić bolesna jedva može da se pomiri s mišlju šta bi je sve moglo snaći…

Marija Kulić bolesna svet novine svet portal

Rajko Ristić

– Marija je u očajnom stanju nakon što je Nenad odlučio da pokrene krivičnu tužbu protiv Miljane. Pre nego što je ušla u “Elitu” obećala je da ove godine neće nikoga napasti i da će uspeti da se iskontroliše, ali ona ne shvata ozbiljnost situacije kao ni činjenicu da bi ovaj put stvarno mogla da odgovara za svoje postupke – rekao je na početku razgovora za “Blic” izvor blizak Kulićima, pa nastavio:

Marija Kulić bolesna, leči se sa slobode

– Zbog dijagnoza koje je priložila tokom suđenja, a koje je veštak potvrdio tokom pregleda, Miljani je trenutno određeno lečenje sa slobode. Tačnije, ona jednom mesečno treba da ide kod psihijatra i da konzumira propisane lekove. Međutim, pošto ona ima već nekoliko prijava za nasilničko ponašanje, uslov je da ne sme da ponovi isto delo – objasnio je naš sagovornik i otkrio da Miljanina majka strepi od ishoda suđenja.

Marija Kulić bolesna svet novine svet portal

Rajko Ristić

– Marija želi da na sve načine dopre do Nenada da povuče tužbu. Miljana bi mogla navodno da bude osuđena i da provede nekoliko godina u zatvoru ili u zatvorskoj bolnici ukoliko veštak proceni da nije mentalno stabilna da služi kaznu. Pokušaće na sve načine da ga ubedi da odustane od suđenja, jer to bi se kasnije odrazilo i na odrastanje njenog sina Željka kao i na radnu sposobnost. To bi je obeležilo za ceo život – objasnio je izvor blizak porodici Kulić.

Pročitajte Kao Merlinka i Pamela – Marija Kulić pre estetskih korekcija bila je vanserijska lepotica (foto)

Podsetimo, rijaliti učesnik Marko Đedović tužio je Miljanu za telesne povrede koje mu je nanela tokom njihovog zajedničkog boravka u “Zadruzi”, a nedavno je otkrio šta se dešavalo tokom suđenja

AUTOR: SVET

IZVOR: Pink.rs

FOTO: Youtube printscreen