pomirenje seke aleksić i jelene karleuše
Svet

May 11, 2022 20:10

By

Seka Aleksić na sav glas o Karleuši: Epilog petnaestogodišnjeg sukoba o kom Jelena mudro ćuti

Pomirenje Seke Aleksić i Jelene Karleuše još uvek nije ozvaničeno

Pomirenje Seke Aleksić i Jelene Karleuše – Ništa nije još zvanično ali su jedna durgoj sve oprostile

Seka Aleksić i Jelena Karleuša godinama su vodile “hladan” medijski rat, u kom su se našle mnoge prozivke, ružne i negativne konotacije i insinuacije. Ipak, godinama unazad nisu se pojavljivali takvi navodi u medijima, a svi se pitaju u kakvom su sada odnosu.

Pročitajte: Karleuša za SVET: Gostujem na Darinom koncertu jer podržavam kolege KOJI VADE NOŽEVE IZ LEĐA! ZGROŽENA SAM onim što joj je Seka uradila!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SEKA ALEKSIĆ (@seka_aleksic)

Pomirenje Seke Aleksić i Jelene Karleuše – Razgovor se još nije dogodio

Seka je nešto ranije već govorila o relaciji i mišljenju o “maloj od skandala“, a neretko je na Instagramu označavala i njenog najboljeg prijatelja i PR-a, Zorana Birtaševića. Sada je podrobnije objasnila šta zaista misli o Jeleni i njihovim prethodnim sukobima.

– Mi se nismo direktno pomirile jer se nismo srele, ali bih rekla da smo i ona i ja, pretpostavljam, nisam sa njom nikad pričala, došle do neke faze gde smo zaboravile sve te gluposti. Prozivala je ona mene, ja nju, odgovarale smo jedna drugoj, to je bilo tako ružno. Posle toga smo se obe ostvarile, postale smo majke, mislim da je stvarno bilo vreme odavno da sve to prestane. Ima tome godina. Verovatno smo u nekom momentu obe shvatile da su to gluposti i da smo pre toga bile mlade, i da su nas vodile te neke emocije. To je nekako odrastanje čoveka – kaže za “Scandal” i dodaje:

– Mislim da je njen PR Zoran Birtašević zaista divan dečko. Sa njim sam stupila u neki prvi kontakt, pratimo se i na društvenim mrežama, često se i dopisujemo i pozdravljamo i ja Jelenu i ona mene, sada je između nas neka mirna luka.

Pročitajte: Renoviranje je gotovo: Karleuša pokazala kako sad izgleda vila koju joj je Duško poklonio (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

– Naravno da sam ja sve njoj oprostila, a verujem i ona meni, čim nema više tih navoda u medijima, skoro deset godina. Ja sam u sjajnim odnosima sa njenim PR-om, a najpre prijateljem Zoranom Birtaševićem – ispričala je Aleksićeva i dodala:

Podsetimo se, razlozi sukoba su tokom godina bili to što je Karleuša prozivala Aleksićevu zbog njenih izjava o veri i Bogu, dok je Seka pričala da ne voli pevačice koje se “kite tuđim perjem” u čemu se Jelena pronašla prozvanom.

– Naravno da je mišljenje o njoj sada potpuno drugačije nego pre 15 godina. O njoj mislim sve najlepše, podržavam svaku majku i ženu koja je borac, a ona to svakako jeste – rekla je Seka dok se Jelena još uvek ovim povodom nije oglasila.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram /