zvezdan terzić
Svet

8 Maja, 2022 16:30

Zvezdan Terzić otkrio pikanterije o Arkanu, pa progovorio o odnosu sa Cecom: Imali smo nesporazume, to nije tajna

Zvezdan Terzić, generalni direktor fudbalskog kluba „Crvena Zvezda” se prilikom gostovanja u jednoj emisiji prisetio druženja sa Željkom Ražnatovićem Arkanom i otkrio pikanterije koje do sada javnosti nisu bile poznate.

Zvezdan Terzić razvezao jezik

Zvezdan je gostujući u emsiji „Sceniranje“ istakao da ga je život često povezivao sa ljudima sa „druge strane zakona“, što ga je i formiralo kao ličnost.

– Nisam cvećka u smislu svog nekog životnog puta. Bio sam blizak sa ljudima sa one strane zakona. I to nije tajna. Tako se namestilo od mog detinjstva i mladosti i sagledavao sam život drugačije nego drugi sportisti. I verovatno je to uticalo da budem ovo što sam sada – kaže Zvezdan Terzić.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Zvezdan Terzic (@zvezdan_terzic)

  O Željku Ražnatoviću Arkanu imao je samo reči hvale, ističući da je on bio ozbiljan mangup i ozbiljan profesionalac.

– Željko je bio jedan mangup i ostaće mi u sećanju kao ozbiljna, harizmatična ličnost. Imali smo nesporazume oko fudbala, nije to bilo med i mleko. Željko je utakmicu doživljavao kao megdan. Bio je veoma profesionalan. Ozbiljan čovek je bio i pamtim ga kao ozbiljnog mangupa. Bio je hrabar, čovek za respekt. Muškarac u svakom smislu te reči – kaže Terza i otkriva u kakvim je odnosima sa Arkanovom udovicom Cecom Ražnatović i njihovom decom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)

– Pa ne čujemo se, ne viđamo se, ali ja volim tu porodicu. I malog Veljka, malu Anastasiju i Cecu. Ali jednostavno nemamo zajedničke teme i razlog da se čujemo i vidimo. Kad god se vidimo, vidimo se u nekoj najsrdačnijoj atmosferi. Kad god bi im trebalo nešto, ja bih im uvek pomogao. Veljko Ražnatović trenira boks u „Zvezdi”, hvale mi ga da je odličan i jako talentovan – istakao je on.

Podsećanja radi, Veljko Ražnatović bio je u dugogodišnjoj vezi sa Zvezdanovom ćerkom Mašom Terzić, dok je Anastasija uživala u ljubavi sa njegovim sinom Kostadinom.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

FOTO: ATA IMAGES